在職全職

跳至

首頁

尾頁

大宅

** 3-kids Ma Ma Club ** (Part 2)

Dear 3-Kids ma ma

Come Here la~

男爵府

Re: 3-Kids Ma Ma (Part 2)

我第一個報到.

大宅

Felix

Welcome~Welcome

男爵府

carriewu929 寫道:
Felix

我以前都同你地傾過ga la,不過好耐冇嚟啫. :mrgreen:

大宅

大宅

felix 寫道:
[quote]
Felix

我以前都同你地傾過ga la,不過好耐冇嚟啫. :mrgreen: [/quote]

Felix
I remember you~

Hi~Hi~
LEON

男爵府

Felix

你三個寶貝今年幾大呢?

大宅

felix 寫道:
[quote]

Felix

你三個寶貝今年幾大呢?[/quote]

大女8歲半
二女5歲8個月
細仔3歲8個月

大宅

Dear all

過o黎再傾過la~

大宅

Dear all

過o黎再傾過la~

大宅

Dear all

過o黎再傾過la~

bare in mind we are always on your sides

大宅

alicevege

最近好嗎?
自從亞仔返埋學都無時得閒

所以我好佩服妳架
揍住3個還可去進修

男爵府

撞鬼囉 ! 去左 以前果個 !!

點解 TOPIC 係 " 多仔媽大本營 " , 而入黎就叫 3-KIDS MA MA ???

我情願叫 3-KIDS MA MA CLUB 咯

" 多仔媽大本營 " 好似果的好想有 bb 而食左多仔藥丸, 係到等 BINGO 咁 :tongue: :tongue:
快樂取決你主觀的心  不在決定於客觀的事

男爵府

felix 寫道:
[quote]
Felix

我以前都同你地傾過ga la,不過好耐冇嚟啫. :mrgreen: [/quote]

felix>>
好耐無傾喇 !!!!
日後傾多的啦 , 我出來做野成4個月了 ....., 你知唔知.....

我記得你好似亞 三 好細個 , 得歲零咁上下 , 是不是 ?-( ?-(

sandy>>
日劇返來了,”大 OH ”, 我只睇左第一隻, 已經覺得好好睇 , 但 .........  :-( :-(

Happy3>>
而家才見到,你亞,亞二,是否已小二,小三,佢地在那兒學日文??學費貴唔貴??,我有的意思給亞大遲的學呢

RUBY>>
我亞大咪又咁上下  :cry:
都係想佢地上中學時,可以起碼有5級喇
係呢,唔知 ACHAN個女也是小一要搵學校,佢心水如何??
快樂取決你主觀的心  不在決定於客觀的事

大宅

HPChingchingma 寫道:
撞鬼囉 ! 去左 以前果個 !!

點解 TOPIC 係 " 多仔媽大本營 " , 而入黎就叫 3-KIDS MA MA ???

我情願叫 3-KIDS MA MA CLUB 咯

" 多仔媽大本營 " 好似果的好想有 bb 而食左多仔藥丸, 係到等 BINGO 咁 :tongue: :tongue:

ching ma~
我俾妳笑c啦

伯爵府

好媽媽勳章

程媽
哈哈...如果果d想生多仔的人就入錯來啦
呢到的媽咪最怕多仔丸...哈哈

hihi
我到~~

大宅

alicevege

最近好嗎?
自從亞仔返埋學都無時得閒

所以我好佩服妳架
揍住3個還可去進修

本來都幾 ok, 但而家麻麻地 :-(
點解?? 同上次個 pm 有關
bare in mind we are always on your sides

男爵府

Re: ** 3-kids Ma Ma Club ** (Part 2)

hi,我也加入和大家say hello!多多指教

大仔10歲
二女7歲
三仔4個月大

大宅

Re: ** 3-kids Ma Ma Club ** (Part 2)

Hi~Hi~
may2902

You are welcome~

男爵府

hi,carriewu929;
你半夜5點幾都味睡覺真勁呀

首頁

尾頁

跳至