在職全職

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: ~齊齊返工齊上網~(Part 7)

我怕佢11月叫我比留位費.. 係就C..
[/url]

子爵府

好大雞會吖
海魚媽 寫道:
我怕佢11月叫我比留位費.. 係就C..

男爵府

唔好la 掛..
留位費通當幾銀?
[/url]

珍珠宮

好媽媽勳章

嘻嘻, 燒買都下個月15號煙他view呀

海魚媽 寫道:
早晨呀.!

上個星期我申請九龍塘迦南..
今日收到信話10月8號interview...使唔使咁快呀!!

大少, 二小姐, 請問有乜FUN庫呀.

子爵府

你諗住幫燒賣考幾多間呀? 真係到時3part人湊佢呀?[quote]
蕭夫人信箱 寫道:
嘻嘻, 燒買都下個月15號煙他view呀

珍珠宮

好媽媽勳章

hi all
i hv uploaded some new stocks ar
hv time, go to look look lar

pooh
i dont think so lar ... maybe there is no job for me, i will be a full time mom then lar. issac will be taken care by MYSELF lar.

i hv applied 1 kinder for issac and hv interview on 16/10 (cannon), and i will also apply 2 which are in heng fa chuen.

男爵府

蕭夫人信箱 寫道:
yy
miss u too
我依家忙緊d私幫小生意, 都少左黎chat, 不過我都有番意呢度既野. 岩岩又影左一大堆相 (new stock), 仲未upload上去.
睇下有冇野岩駛, 至多比個啜頭 (折頭呀, 哈哈)你啦

皇上, 我立吓眼仲以為你話"啜x頭"o忝呀
Jerry in Studio 其實無咩要求, 得到o既反而越多.........

子爵府

皇后想係哩度升cup呀~!
您好!由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結,因此閣下簽名檔內容已被刪除。

珍珠宮

好媽媽勳章

i guessed yr mind lar
c po

啫喱媽 寫道:
[quote]
蕭夫人信箱 寫道:
yy
miss u too
我依家忙緊d私幫小生意, 都少左黎chat, 不過我都有番意呢度既野. 岩岩又影左一大堆相 (new stock), 仲未upload上去.
睇下有冇野岩駛, 至多比個啜頭 (折頭呀, 哈哈)你啦

皇上, 我立吓眼仲以為你話"啜x頭"o忝呀 [/quote]

侯爵府

wensi

侯爵府

wensi

紅磡的馬頭涌官立小學(紅磡灣),今年收到四百一十份表,較去年上升近一成四,平均五人爭一位。校長蔡淑珍對此感到十分高興,認為與龍年效應有關,她說去年學生保護「紅灣半島」事件,令學校聲名大噪,使家長更認識學校。

侯爵府

cathy
你個兒歌site好正呀
栗子好like呀

子爵府

THANKS~~ Namma.....

[quote]
NamNamma 寫道:
YanyanMom

下個月尾亞b 就出來祝妳生過肥肥可愛b女...
我公司同事多左d Disney公仔等我睇下有冇想要果 d 如果有留番比妳 la...

子爵府

聽過.........上次我都茅腫, 今次就開始有d la...........

[quote]
poohpooh1668 寫道:
你信唔信3消3腫呀?? 不過我個時無乜腫

子爵府

夫人, 都唔算好笨重, d人重話我陀得幾輕型tim 就黎生, 係有d "剪張"ke............

[quote]
蕭夫人信箱 寫道:
yym
係科, li 就黎生啦 ... 心情如何呀 ???
依家有冇覺得好笨重呀 ...

子爵府

thanks~~ 希望好似上次咁順利la~~

[quote]
AE_bb 寫道:
yym,

我諗番起舊年自己就生果時呀, :mrgreen: 好 "鄧" 你開心呀

男爵府

咦honey, 乜咁得閒上o黎坐坐o既?
Jerry in Studio 其實無咩要求, 得到o既反而越多.........

侯爵府

[size=x-large]一定順順利利既
[quote]
YanyanMom 寫道:
thanks~~ 希望好似上次咁順利la~~

子爵府

honey, 有時間都攤左係屋企休息.........所以咁閒lor~~

[quote]
啫喱媽 寫道:
咦honey, 乜咁得閒上o黎坐坐o既?

子爵府

丁q~~

[quote]
栗子媽媽 寫道:
[size=x-large]一定順順利利既

首頁

尾頁

跳至