潮流時尚

跳至

首頁
12345...12

尾頁

男爵府

Re: 請問邊位已經開始購買長靴??

fungyee
我last year 都又同valarie chat 過boots topic 嫁... 唔知佢remember or not 呢
?-(
盧貓貓

別墅

我尋日都買佐對啡色, 都幾貴下, 左諗右諗, 左試右試,係間shop度打搞佐好耐先終於拍板買佐, 今個月要響其他地方省約下先得啦. :-(

公爵府

畀面勳章

loumaomao 寫道:
fungyee
我last year 都又同valarie chat 過boots topic 嫁... 唔知佢remember or not 呢
?-(

mm,
wow.....乜你地傾咗成年架啦?

複式洋房

我記得妳呀..好快又一年的winter 啦...大把時間同妳地講boot 經..^^..係呢..妳話妳買左對..係點樣ga..形容下呀!!

複式洋房

今年興喎呢隻colour..可否形容下妳對boot 呀....? 要幾錢呢?

男爵府

Fungyee
咁又冇chat 足1yr, chat 個下咁啦,都係講下boot經咁囉

valarie
My boot was bought from OZOC, 有毛毛,我買左creamy色,其實黑色都好靚嫁..
盧貓貓

複式洋房

loumaomao :

icic ..thx for reply ar...係呢..妳收到我的request for 妳的email for doing a survey 嗎? 希望妳能幫一幫忙呀...另外, hope 其他喜歡著長靴的人或曾經在這個topic 留過言的朋友們也幫一幫忙....可否給我email ,等我send 個survey...thanks all !! 我now 已收到幾位幫我做左個survey 啦^^

複式洋房

fungyee:

thanks for 妳咁快幫我做好個survey..我收到啦....hope 妳later 可attach 埋相給我....

公爵府

畀面勳章

valerietang 寫道:
fungyee:

thanks for 妳咁快幫我做好個survey..我收到啦....hope 妳later 可attach 埋相給我....

valerietang,
OK, 等我得閒時影低佢send比你啦!

男爵府

VALARIE
Sorry ar, I very seldom to view my email a/c. Let me see see and do it for you later. Give me some time lar
盧貓貓

複式洋房

ok....無問題...if you feel free ..just let me know and i will send it to you....thanks anyway ^^

水晶宮

下星期天氣最高 under 30度
可以著 boot 啦

複式洋房

thunder_bunny :

其實now 已有好多人著緊啦..妳買左未呀?

水晶宮

家中已有5對 boots
岩岩係網上訂左對, 未收貨

子爵府

買咗兩對

複式洋房

thunder_bunny

妳都唔少喎..係呢..妳在邊個web 訂的? 另外...之前有無收到我的message..可否幫我做一個survey? thanks

複式洋房

happykklam

在where 買的?

複式洋房

很多謝so far 有咁多人幫我做左個survey...hope 其他人也可回應...thank alot

子爵府

hi all,
我已經買0左3對for我生完冬天著啦~~~

複式洋房

在where 買呀? how much?

首頁
12345...12

尾頁

跳至