跳至

首頁

尾頁

洋房

Thomas & Friend 一塊過地墊

Dear every Ma Ma

Where??? other than 花園街卓悅對面店,
有Thomas & Friend 地墊買

How much???

Thank a lot.

[url=[url=http://www.baby-gaga.com/][/url

公爵府

Re: Thomas & Friend 一塊過地墊

我見過有一張, 7mm 厚, 但個底無咁靚, 可能會扇, 屯門見到, $178
[/url]

大宅

我係德福IKEA隔離有一間賣衫嘅店鋪都見過,都係7mm,好似賣$198

洋房

Thank You very much.

[url=[url=http://www.baby-gaga.com/][/url

複式洋房

蝦蝦,

蝦仔好叻仔喎, 除o左出牙仔外, 而家仲識玩腳仔呀?? 我mo mo仔細蝦仔一日都仲未識呀!!

公爵府

happy@happy,
係蝦仔媽咪做馬喳, 唔係佢主動捉腳

但係好多野, 教左幾次佢自己就識架喇, 你可以得閒試下
[/url]

複式洋房

蝦蝦 寫道:
係蝦仔媽咪做馬喳, 唔係佢主動捉腳

但係好多野, 教左幾次佢自己就識架喇, 你可以得閒試下

蝦蝦,

哈哈...原來蝦仔媽做馬o既 我都成日教光頭mo mo捉住自己隻腳仔, 佢都有力可以捉到一陣, 不過我諗佢都幾懶o架, 未試過自己主動捉住腳仔囉...不過今朝同佢換片果陣, 見到佢對腳縮得好高, 跟住自己對手仔放o左個"室頭"度, 好似差d就捉到腳腳咁....唔知係咪我自己心理作用呢??

公爵府

其實我覺得 bb 係可以做到架, 只係懶o者, 蝦仔其實可以反身, 但係佢未試過自己反, 好鬼懶
[/url]

首頁

尾頁

跳至