夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Re: 天秤座老公 / 水瓶座老婆...(續集)

下!一年班 ,私位千金都係喎,不過得4-5樣到炸....(八掛問句)令公子響邊樹讀書存架.

男爵府

係一般ge小學...唔係果d名校...

侯爵府

大小不梁,
一dd啦,有d名學都好少功課炸,不過甘多功課會唔會做傻亞仔呀,始終得6years人仔..

男爵府

唉~~~~係啦....但係早幾日都唔係咁多....我問過二三年班學生ge媽咪,佢地話係好多架.....只係初初會少d..慢慢就會勁多....咁我諗由今日開始會勁多功課...我都唔知點c好啦~~~ :-(

侯爵府

大小不梁,
唔好喊住先啦! 甘亞仔頂唔頂得順今晚要做甘多功課先?

男爵府

頂唔到都要頂啦....佢都係頭先8:30先至做晒咋~~~

侯爵府

亞仔都好乘丫,我位千金現在仲做緊呀.... :-( :-(

侯爵府

我又上黎呻啦...好唔開心呀今日 :-( :-( :-(

我今朝十點幾打過一次俾bf, 佢冇聽到....咁我都唔理啦, 話之佢吖, 佢係有心唔聽我都冇辦法, 跟住我一路做野, 都冇收到佢reply...(其實有d嬲)

點知六點幾既時候, 我因為開緊會, 做緊presentation, 加上冇拎電話入conference room,八點幾一睇個電話, 嚇c 我,有18個missed calls, 全部都係佢打黎。

嘩, 我仲以為佢有咩事(因為三日都冇contact佢), 咪即係打番比佢囉, 點知到佢冇聽喎, 我打左幾次之後, 佢終於聽左, 佢一開口好勞氣「你終於肯聽電話啦, 我今朝一早過左分公司開會, 冇聽你一次電話o者, 你洗唔洗唔聽我十幾次咁多呀? 」

我聽左之後, 實在係好好好好好好嬲, 眼淚都標埋, 我死頂咁話番佢「我今朝有時間諗住打個電話俾你o者, 你冇聽到, fine, 我唔mind, 但頭先我做緊present, 唔知你搵我, 你又唔留言俾我, 我唔知你有咩事架, 你而家即係話我有心reject你電話啦?, 你開得會, 我唔開得呀?」

我之後即cut線, 一路做野一路流眼淚, 我真係好嬲..... 佢根本打橫黎既, 佢係咪有心唔聽我電話我唔理, 但佢唔可以咁冤枉我。

你話啦, 如果你bf /老公打18次電話俾你, 一個正常人都會諗對方會唔會有急事....你搵到佢之後, 都未擔心完, 佢仲一輪咀話你有心玩佢, 你嬲唔嬲啦...

再加埋佢最近做錯既事, 我而家好x100次嬲佢.... 好吖, 我就reject哂佢所有電話....正衰人, 浪費哂我d眼淚!!!

男爵府

我阿仔殘左lu~~~先做左陪訓先...轉頭再上黎傾過~~~

侯爵府

亞elf,
我唔係好清楚你和bf之前曾發生過不開心的事件,不過我覺得拍緊拖都比佢鬧,如果結左婚,日後會點

侯爵府

我都要陪訓呀,一陣黎過.....

男爵府

elf:
大家誤會左姐....唔好咁啦......

男爵府

e~~~我返黎..你又要做陪訓....
QUINCY121HK 寫道:

侯爵府

亞elf,
我唔係好清楚你和bf之前曾發生過不開心的事件,不過我覺得拍緊拖都比佢鬧,如果結左婚,日後會點

俾佢話, 所以我咪死頂都話番佢, 我唔捍衛自己點得...

佢好少咁無理取鬧, 我唔理佢因為d咩, 總之我accept唔到咁unreasonable既野....

男爵府

咁耐都仲未返ge

男爵府

唔得啦...勁 我c去訓lu~~~

子爵府

咁話自己都有架! 你老公係魯網咗d...但查實佢又真係傻得幾可愛!我隻佬都成日有好多出事野發生架!不過就真係無你honey咁嚴重,佢頂多都係攞個地拖抺枱~~~睇見佢亂哂龍扁哂咀連佢自己都唔知典算好(剩係倒瀉水啫... ),我都惟有係 咋~~~~
bandband,
對於一個盲人(有眼無珠嫁個甘嘅老公)青光眼係好小事啫. :-( :-(

子爵府

噚日我又胃抽筋喇~~~~痛咗幾粒鐘,食埋藥都仲好痛,搞到噚晚卒之忍唔住call白車入急症室度睇...去到又係咁等,等咗兩粒鐘我個胃經已唔痛,個醫生求其俾包胃藥我傍身就算喇...激C...!!! 不過至少知唔係胃穿窿已經算係咁,前晚我已經胃抽筋,但扣喉嘔哂啲嘢出嚟又唔痛,所以至無睇醫生咋... :-( 家吓我都唔知食咩嘢好...

侯爵府

bandband,
好番d未呀?

侯爵府

大小不良,
sorry,因陪完訓後上到黎,倫到你去 .

首頁

尾頁

跳至