嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

唔該有冇人知道Mamy Poko 紙尿片邊度有得買?

試過一次係Promotion Counter 買過2packs, 覺得好好用, 但係找唔到邊度有得買,去過Mannings, Jusco and 一般藥房都只係得紙尿片褲買,請問有冇mami知道邊度有得買?唔該!

大宅

Re: 唔該有冇人知道Mamy Poko 紙尿片邊度有得買?

JUSCO有喎

珍珠宮

Re: 唔該有冇人知道Mamy Poko 紙尿片邊度有得買?

我屋企(青衣區)附近有間藥房有得賣,所有size都係$31.9~
幸福肥師奶

伯爵府

你地係咪講米奇老鼠packing果隻片呀?
遲d10月會出新庄改良版呀, 轉做魔術貼, 圖案更多, 同埋packing唔同, L 碼計就 48片一包..., 同埋會係made in japan架~
相信遲D果d仲好用呀~

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

禁止訪問

大宅

我覺得去太厚,唔知pampers會否好d?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Jusco
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

好媽媽勳章

hipo 寫道:
我覺得去太厚,唔知pampers會否好d?

但我BB用開Pampers 成日漏尿!but用mamy poko 就唔會!

大宅

好媽媽勳章

RebeccaChan 寫道:
我o向Jusco買左包,送左塊口水肩.
都好用,我用開Pet Pet,我覺得兩隻質地差唔多.
價錢PetPet就平好多.
但有米奇公仔就好靚.

:-( :-( :-( 點解我係T.K.O Jusco

禁止訪問

男爵府

我係20號同22號都係tko jusco超市仲見有promotion counter, 應該28號先完, 個counter係近xx水產賣壽司o個邊, 仲有pampers, 森永餅, nepia既counter架喎

jusco推廣 click here

Choby 寫道:
[quote]
RebeccaChan 寫道:
我o向Jusco買左包,送左塊口水肩.
都好用,我用開Pet Pet,我覺得兩隻質地差唔多.
價錢PetPet就平好多.
但有米奇公仔就好靚.

:-( :-( :-( 點解我係T.K.O Jusco

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

Choby ,

我前日都在Jusco買左8包,真係幾好用!

大宅

好媽媽勳章

Many thanks to all pretty mami, I could finally found that and bought 12 packs with 1 pack free today!

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

Choby,

好抵喎,你仲有無叫佢送靚靚毛巾仔呀?最衰個sales話 bought 12 packs with 1 pack free 大碼送晒! :-(

男爵府

請問有冇藥房有得賣架?淨係吉之島超市有得賣?大碼幾錢包和幾多片呀?吸濕力強嗎?Thanks~

男爵府

畀面勳章

講真 如果這支片同我係台灣買的 係同一間廠出
咁就真係不好用...

係台灣個時就係貪佢個米奇公仔好靚
BB都好鍾意 咩買番包用囉!

點知40幾片由頭用到尾 冇漏的一隻手就數的哂!
最搞野係我差唔多一個鐘頭鬆D就換一次 唔係幾個鐘先換一次片....
我阿B都未試過咁論盡.....

同其他片比較 可以發覺這支片比其他片要薄
所以尿多兩次就滿哂出來..... :tongue:

這隻牌子仲有另外一款片賣
有隻WINNIE THE POOH係袋上邊 呢隻片就幾好
夜晚著都OK...
該用戶已被刪除

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

係吉之島有得買喎
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

Cathy 6710,

我係台灣買過,都好好用呀!
同意Winnie the Pooh更好用,不過較貴和較難買到!

男爵府

natalie_fascinatress 寫道:
有呀!不過,只係某幾間藥房有得賣架!您可以打電話去香港代理公司問吓:您屋企附近有邊間藥房有?
慎昌有限公司 電話:2262 1798
Mamy Poko Mickey Diapers嘅packing : S 24片/M 22片/L 20片/XL 18片
我屋企附近間藥房賣$38 for all sizes !!! (咁梗係我先前已經喺jusco入咗一箱貨啦!平d!仲買12包送1包添!)
講真我覺得呢隻片嘅吸濕力幾強架!起碼換片時用手摸落表面都係好乾爽,好用!
順帶一提:如果發現有漏尿情況的話,就要小心檢查穿尿片時是否太鬆?

[quote]
vic-wing 寫道:
請問有冇藥房有得賣架?淨係吉之島超市有得賣?大碼幾錢包和幾多片呀?吸濕力強嗎?Thanks~
[/quote]
唔該晒你

首頁

尾頁

跳至