自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

**幼稚園今天停課**請各家長留意

**幼稚園今天停課**請各家長留意

剛剛在有線新聞台睇到
該用戶已被刪除

Re: **幼稚園今天停課**請各家長留意

禁止訪問

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

Thanks!

別墅

Thank you!

大宅

thx....
[img align=left]http://psc.disney.go.com/disneychannel/liloandstitch/downloads/messengerIcons/50x50_icon_25.gif[/img][img align=left]http://psc.disney.go.com/disneychannel/liloandstitch/downloads/messengerIcons/50x50_icon_23.gif[/img][img align=left]http://psc.disney.go.com/disneychannel/liloandstitch/downloads/messengerIcons/50x50_icon_20.gif[/img]

男爵府

畀面勳章

男爵府

畀面勳章

hihi~
我想問吓上午及下午班幼稚園,都是停課嗎/
因我仔仔讀下午班幼稚園?thanks

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章

咁小學使唔使番呀?新聞都冇講

男爵府

:-( 好可惜我細仔巳醒,想訓耐d都吾得!
歡迎進入2隻小妖既世界~

http://hk.myblog.yahoo.com/carmenma99

大宅

冇講就緊係要返啦~

大宅

咁幼兒院呢?

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章

社署呼籲唔好送小朋友番幼兒園,但幼兒園會維持服務

唉!以為小學唔使番,我個女遲到添

伯爵府

唔該

我都認為呢個風太大, 昨晚回家時大風到嚇親人。

男爵府

呀囝唔駛返學 可以訓多陣 :mrgreen:

大宅

me too, 可以訓多陣

小學要8號風球先唔駛返學ar~~~~

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

唉!我一個要返一個晤洗返,平時帶個細返學送埋飯比個大,搞到我頭先用4個字煮左餐快餐比個大,唔洗同個細行多轉,好彩個飯煲有quick cook jar,我個細好失望,冇學返 :-|

水晶宮

畀面勳章

冇講咪即係要返囉!
拎本手冊出黎睇下都有寫架!
Peanuts 寫道:
咁小學使唔使番呀?新聞都冇講

大宅

我仲慘, 唔知三號風球唔使返, 帶囡囡去搭校車, 撞到個太太好人話我知唔使返, 攪到我幾狼狽呀 :-( :-( :-(

大宅

唉…原本我想叫個傻大姐起身返學,她好鐘意返學,睇來今日會比佢不停煩
晴晴藍藍小天地[img align=right]http://lilypie.com/pic/060814/rHZZ.jpg[/img]

首頁

尾頁

跳至