興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

男爵府

卒之我忍唔住都報到下先.... 我一唔無出聲, 但好勤力溫書0架

alicealice313  哈哈  發表於 11-8-30 16:50
moonlight9198  WELOME !! 以後要多D出聲, 唔係邊有人知你黎左呢  ??  發表於 11-8-30 07:28

大宅

報到

moonlight9198  GOOD MORNING !!  發表於 11-8-30 07:28

瑪瑙宮

GOOD MORNING ALL!!

尋晚食藥先瞓到覺,
而家仲想去瞓,
但唔得喇,
要起身開工架喇,

大家又一個月尾黎緊喇,
有工番既 MAMI, 又出糧喇,
冇番工響屋企湊BB既,
又係C6比家月既時候到喇 !!

大家好, 樣樣都好, 咁就 VERY GOOD 喇 !!

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

瑪瑙宮

阿P 發表於 11-8-29 22:27
我有咗細女果陣, 啱啱我C6個阿麻走咗, 我都冇去送佢, 係我99話唔好去, 連清明拜山都唔駛我去
...
因有相衝, 有左BB, 白事有好多野都有相衝,
就算係紅事, 有左BB, 都有好多避忌.

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

瑪瑙宮

carmanting^^ 發表於 11-8-30 00:14
神婆儀跟住就開始講,契仔佢哋一家三口去泰國,上機前媽媽已經俾咗塊玉契仔帶住,去到泰國頭2日都無事發生 ...見到個仔瞓得好"林",佢話自己都唔敢周圍望,點知望到個仔好慢慢咁由張床向天花板升起,嚇到佢係咁爭扎,個心淨係諗住我要救個仔,佢爭扎咗好耐成身都濕晒,終於都俾佢起到身,起身嘅同時佢好大聲叫佢老公,自己就撲埋去個仔度抱實佢,個仔都升到媽媽個頭咁高,跟住就緊係攞嘢走啦!
如果一塊玉, 可以救到一條命既, 咁都係幫到人,
唔使唔開心既, 或者第日有緣,
就買到另一塊更投緣既玉都未定,

大宅

回覆:講鬼怪事同想聽鬼怪事及夢既朋友入黎啦.一齊講一齊聽! (3)

嘩嘩嘩,恭喜恭喜,話咁快開part 3,我仲追緊part 2,想留言但佢keep住唔比,原來如此

moonlight9198  努力 & + OIL  發表於 11-8-30 10:39

男爵府

引用:[i=s]+本帖最後由+moonlight9198+於+11-8-2

原帖由 moonlight9198 於 11-08-29 發表

男爵府

引用:[i=s]+本帖最後由+moonlight9198+於+11-8-3

原帖由 moonlight9198 於 11-08-30 發表

GOOD MORNING ALL!!
Good morning Moon姐 and 各位姊妹

moonlight9198  GOOD MORNING !!  發表於 11-8-30 10:39

珍珠宮

醒目開學勳章

回覆:講鬼怪事同想聽鬼怪事及夢既朋友入黎啦.一齊講一齊聽! (3)

早呀各位!

呢幾日焗到抖唔倒氣咁!連唔怕熱的我都頂唔住-開冷氣!

moonlight9198  GOOD MORNING !!  發表於 11-8-30 10:40

禁止訪問

畀面勳章

講鬼怪事同想聽鬼怪事及夢既朋友入黎啦.一齊講一齊聽! (3)

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

ho_mama 發表於 11-8-30 08:54
早呀各位!

呢幾日焗到抖唔倒氣咁!連唔怕熱的我都頂唔住-開冷氣!

我琴晚都焗到頂唔順呀.....番到屋企開左廳個部2匹....交電費時就大穫啦,呢2個月開左好多次啦...之前都唔使開得咁密架...

大宅

畀面勳章

回覆 jamieconnie 的帖子

唔怕啦~~ 有電費補貼嘛~~ 今期扣咗$300大元丫~~

珊瑚宮

環保接龍勳章

各位早晨....
今朝係俾個海產夢嚇醒架...
我都唔知果隻係咩. 不過係咁倒落來...數量多到嚇人.
果d個殼幾大, 有條尖尾突出果d呀....又唔係水魚...真係連佢叫咩名都唔知呀mouth:
人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

禁止訪問

畀面勳章

水晶宮

阿P 發表於 11-8-29 22:27
我有咗細女果陣, 啱啱我C6個阿麻走咗, 我都冇去送佢, 係我99話唔好去, 連清明拜山都唔駛我去
...
你99真係好, 我99就一定要我地去架, 我最唔鍾意就係佢要d細路都去, 我堅持唔比話細路唔適合去哩d地方, 個c6唔幫口不特止竟然同我講話都唔知你驚咩, 咪當比佢見識下咯, 真係激到我爆肺, 正一愚孝白痴仔
生得積極, 老得開心
病得舒服, 死得安樂

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

alphabetagamma 發表於 11-8-29 17:08
我買過一本(2008年)都無買啦. 不過唔係100蚊咁貴, 如果係100蚊, 打c都唔買架我.
...

我買果個係月曆黎架 唔係流年果D本書

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

moonlight9198 發表於 11-8-29 16:55
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=4110382&extra=page%3D1&page=101

岩 我C6都係咁講

moonlight9198  你C6講乜野 ??  發表於 11-8-30 10:15

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

hinwaimama 發表於 11-8-29 17:03
回覆 ^w^ 的帖子

就憑呢2個字,$100 抵比啦~
諗深一層 岩既

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

琛媽 發表於 11-8-30 09:48
你99真係好, 我99就一定要我地去架, 我最唔鍾意就係佢要d細路都去, 我堅持唔比話細路唔適合去哩d地方, 個c6 ...

個時我99走左,d姑9都照帶d仔女去大酒店架,姑仔重大肚..d攪究人叫佢用紅線綁舊薑就無問題喎,重有個時d細路仔好似唔驚咁架,個個都叫我同佢地去後面看下99...但我

阿P  如果係自己父母, 就算我大著肚點都會去送佢地, 自己父母點可以唔送  發表於 11-8-30 19:40

珊瑚宮

環保接龍勳章

alphabetagamma 發表於 11-8-30 09:38
各位早晨....
今朝係俾個海產夢嚇醒架...
我都唔知果隻係咩. 不過係咁倒落來...數量多到嚇人.
查到啦....原來係

人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

首頁

尾頁

跳至