跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 你

beryl_ma 寫道:
我覺得好似永遠都唔會收番咁 :-( 下個禮拜番工唔知點見人.

beryl_ma,
我上星期都好似你o甘諗,我都覺得好似永遠都唔會收番咁!點知返左一星期工,個肚細左了!yeah!!!上星期只得3條褲可以著得番,依家就多番幾條可以扣埋扭同拉埋拉鍊!好開心呀!你都唔好o甘唔開心!返工後一定會瘦番架!努力呀!

洋房

我番咗工個幾星期,但係體重冇變不特只,仲因為坐多咗,個肚仲大咗.該煨囉

大宅

我個肚仲好似有夠肥豬肉咁好鬆,雖然以前d衫都著得返,但此肚不同以往的肚,又鬆又有lum突紋,總知三點色著褲仔我都著唔到啦!!我老公都話我d肚紋好肉酸,唉!!三點色冇我份lu,而加唯有寄望個女啦!!

男爵府

好媽媽勳章

砵砵豬
你都好好架啦, 起碼你 d 肥豬肉都係得你同你老公先睇到,
你就咁出街, 都冇人知你生左啦. 我就唔同啦, 我未有之前,
人地已經以為我生過 bb

而家就梗係更上一層樓啦

別墅

beryl_ma 寫道:
我番咗工個幾星期,但係體重冇變不特只,仲因為坐多咗,個肚仲大咗.該煨囉

我同你一樣,都唔知點算 :-(
個肚不但冇細到,仲好似日日有o的增張

大宅

我仲慘e+唔單止沒減到仲重過陀阿b時 :-( ,下個禮拜番工了都唔知點見人,實俾公司的人笑了

複式洋房

頭一個月輕左3-4磅,諗住以咁趨勢,慢慢減都好呀,點知就一路停留在此,唔上唔落 :-(

以前買衫買細碼,甚至加細,而家買大碼都要試身,睇下要唔要買加大,有d cheap衫只有一個碼,而家都唔洗旨意買了, 攪到好冇自信....

男爵府

好媽媽勳章

我都係, 好多時連大碼都冇信心著到

首頁

尾頁

跳至