母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

如上。

子爵府

點解會咁架? 會唔會你太緊張?試下唔好俾自己咁大壓力輕鬆心情...多d休息同埋食多d飯啦...我之前都試過返澳門一日,點知返來泵得好少...好灰..但放鬆心情又正常番喎...加油

子爵府

點解會咁架? 會唔會你太緊張?試下唔好俾自己咁大壓力輕鬆心情...多d休息同埋食多d飯啦...我之前都試過返澳門一日,點知返來泵得好少...好灰..但放鬆心情又正常番喎...加油

大宅

太緊張 will cause 血管收缩, then less milk. Therefore better not to look at the bottle when pumping, try to read books, listening to music or checking internet to help yourself be relax. That will help!

Moreover, eat more more more RICE and WATER & REST is also very important. add oil!

大宅

add oil

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

別墅

想問下"再引一次奶陣"即係點呀?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊