自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

聽咗咁多年, 尋日終於頂唔住, 煩厭到要關機, 點知今日明明係攪攪陣唔啱, 都係繼續插"正苦". 點解佢地唔覺得有市民有其他聲音嘅呢? 雖然我唔信一哥 (亦唔信學生), 但我撐警方嚴正對付攪攪陣, 雖然政府冇諮詢民意, 但我支持遞保, 堵塞議員無理辭職! (純個人意見, 不喜勿插)

kikiboy  不嬲都唔中意聽呢幾雙嘢  發表於 11-9-2 15:14
eggcarol  agree!!我今朝都聽左,點解發生咁既事都仲係話政府呢??  發表於 11-9-2 11:06

珍珠宮

伯爵府

好媽媽勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

881?
別人笑我太瘋癲,我笑你們更低b~~

大宅

回覆:罷聽 "程郎"

男爵府

醒目開學勳章

因為搭車有得聽, 聽左幾年...... "程郎" 某個主持幫晒外人, 反政府, 反警察

訪問d政府部門, 成日串到人地一幢都無, 問人問題但自己答埋!!

訪問果d跨境學童, 又話好多香港人涼薄!

訪問果d老公香港人, 太太大陸人, 無位生bb果d就幫晒, 話我地香港人涼薄!

禁止訪問

好媽媽勳章

子爵府

2024年龍年勳章 環保接龍勳章

禁止訪問

好媽媽勳章

男爵府

回覆 sitab 的帖子

EX-ALICE  903係林狗,你係唔係听881?  發表於 11-9-2 10:53

水晶宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

只有父母 用一生的愛 講一種道理
自那天哭一聲 便繫著你心靈
陪著我數星星 帶我探視美景
闡述了和平 灌輸應有的防衛性
還指引我 望事物 用雪亮眼睛

男爵府

回覆 janice_BB 的帖子

係囉, 全報章 (頭條好似好D), 電台都係為反而反, "正苦" 係做得唔好, 但可唔可以比D有建設嘅提議, 唔係剩係識得鬧!!!

公爵府

成果881 都係反政府..
果位李x玲更加成個8婆..(仲話係記者出身)..
問問題完全係一些挑撥離間既問題..
又無point...
斷章取義..
同查x欣==>雙妹嘜

gemmilam  agree  發表於 11-9-2 11:52
sitab  最憎佢地!  發表於 11-9-2 10:51

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆 bbkingdom 的帖子

支持,其實擺聽商台,港台好耐了,所有IN-PHONE節目都唔聽,不過c9聽,有時唔小心聽左,都有想洗耳的感覺,成班人強詞奪理,咪又係只識找人錯處,叻得去邊?

各位姐妹,如有電台,電視台有偏幫,袒護,支持,護航暴力行為,請告知,大家一齊向廣管局投訴,一定唔可以比他們以為擁有傳媒就可以大晒,即使無用,大家都盡點力

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆 janice_BB 的帖子

叫佢唔好扮晒嘢啦,佢份糧,咪又係個D香港人落廣告或收聽的,仲有呀,有錢的人先可以落廣告的,佢的人工又係同富商勾結得來的,咁有骨氣,咪做啦,唔好為五斗米折腰,扮勁唔知衰。

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆 oldcake 的帖子

佢就係去迎合個班淨係識聽唔識諗的人,咁先會有支持者,用腦的人,一聽就知佢有問題,咁鍾意幫窮人,大陸大把,返去啦,狗賊。

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

依家d傳媒真係信唔過!

水晶宮

同意。

我今朝都聽左。

昨天發生咁暴力既事都係插政府,公理何在??

Ivy07  有病呀佢,帶佢去睇醫生啦,正狗賊  發表於 11-9-2 11:27

禁止訪問

好媽媽勳章

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

903係林狗的,881係黃永,但都係叫晴朗,林狗個個扮嘻笑怒罵,但都係同一個方向,向泛民,有次班死仔暴力示威,個主持話好小事,佢話韓國示威學生係放燃燒彈的,所以好小事,聽完火都來,一次縱容以後只會越搞越烈,而家證明左啦,佢地都就來放燃燒彈啦,仲維唔維護佢地? 不過聽完個次我無再聽了,後來決定全線都唔聽,因為睇得出全部都係同一個口徑的,應該係上頭指示的,個個只識罵,不用腦。
我以前細個好鍾意聽收音機,當時的主持好正面,好用心去做節目,一個人用心去做,係感受得到的,而家的電台,是旦找個人罵下政府就收工,泛民 還返以前的電台比我呀,衰人。

男爵府

就係林九呢個星期都係不停鬧. 好煩呀.

首頁

尾頁

跳至