論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Name: GambitX Mylene GragasiX
ID: WX11760X(7)
Date of birth: 22 Dec 1977

佢CV上話自己single,無仔女,但上工後傾開先知佢原來有個12歲既女

佢5 July 2011上工,我們同佢run through Rules and Regulation既時候問佢有無mobile phone,佢話無,點知第二晚俾我哋聽到佢間房有電話響,再問佢佢先認佢自己講大話其實佢有手提

佢眞係蠢到無人有,可以用極品黎形容:
1)俾我個仔(10個月)食麥當當薯條
2)將未洗既衫(只放咗入洗衣機未開機)掠在掠衣架,正常人攞d衫出黎見到係乾既都知道未洗喇
待續~仲有好多好多,等我遲d再post d上黎

佢做咗3個星期就話homesick掛住個女,想返歸,我頂呀黎HK旅行呀

我哋又未搵到replacement,佢又無俾resign letter,所以我哋諗住拖住先

不過過多一個禮拜,我哋頂唔順佢咁蠢,都係叫佢寫resign letter,last date係4 Sep 2011

佢前兩日last date,一朝早8點鐘佢朋友帶咗police上黎我屋企話我哋唔俾佢走,又話我哋黑扣佢這兩個月人工,正賤人 police話係勞資糾紛,叫佢去勞工處攪

我哋本來買好當晚既機票,佢當然無上機

所以相信佢正在搵另一條水魚請大家小心小心

複式洋房

回覆:黑名單菲傭∶GambitX Mylene GragasiX正搵工,希望唔會再有人受害

Up

複式洋房

回覆:黑名單菲傭∶GambitX Mylene GragasiX正搵工,希望唔會再有人受害

Up

複式洋房

真係衰到無人有

大宅

又大話又懶又蠢, 真係極品

複式洋房

請著哩d菲律賓公主真係損失慘重!
又要俾各樣那樣cost,又要買兩張機票俾佢
真係要多謝我哋既香港正苦

男爵府

thx.

複式洋房

Up

複式洋房

Up

首頁

尾頁

跳至