嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

男爵府

各位媽媽, 想問邊度有折可售 Ergo揹帶? 因compare with Baby Bjorn 揹帶, Baby kingdom既媽媽普遍喜歡 ergo 牌子!!!!

大宅

畀面勳章

我都想知道呀, 想請教買左 Ergo Baby 揹帶既媽咪, 揹帶係唔係有幾隻款? (即唔同功能), 邊隻好? 價錢? 邊度有得賣? 而家邊度有折扣? many thanks!!
呀女, 你乖啦, 唔好成日扭計, 媽咪好攰呀...

大宅

Citysuper, Sogo 都有得賣

男爵府

一田內的小赤足有,一田就來做bb展,唔知如果到時買會唔會有得平。你上小赤足個網頁睇吓,有介紹不同款的揹帶

別墅

回覆:哪裏有售Ergo揹帶?

我問咗一田嗰姐姐,佢話BB展都係同宜家一樣得9折~

基本上佢得一嗰款,有三隻料:
Cotton(最basic最original的!)
Organic (有機棉,滑d,舒服d!)
Sporty 料(輕d,透氣d)

我買咗organic喇!覺得阿B掂到都舒服d~~
另外,再買咗對口水墊!

希望幫到你啦!

伯爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

荷花都有

大宅

畀面勳章

唔該晒咁多位, 係唔係sogo 有專櫃? 想問果3隻料未折扣時大約幾錢? thanks!

大宅

回覆:BabyDreaming 的帖子

我之前都去睇過,都覺得orangic觸感舒服d~

男爵府

陪月勳章

大約幾錢?

別墅

我在Mother organic 買的. 佢地有得試, 又係指定零售點, 安心d. 我知依家好似好多冒牌A貨, 要小心d.
:-) :-D ;-) :-P :lol: :-P ;-) :pint: :hammer: :idea:

複式洋房

You can buy it in their website, I bought the organic one with flower pattern and the price is similar to HK retail price

Thanks

大宅

我上次在sogo大減價時買,小赤足有counter在sogo ,由於有85拆,如用sogo visa卡再有5%回贈,所以差不多有八折,所以好扺。我買blue organic

大宅

畀面勳章

我上星期終於在sogo買左, blue organic, 佢比9折我, 我有sogo visa 有多95折, 折後1260, 送一件 tee 同埋 face 攝影套餐, 價值1288, 有15張相, 都ok 丫~

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我都係買咗有機嗰條,好用,不過我個囡唔鍾意揹,所以極少用

首頁

尾頁

跳至