自由講場

跳至

首頁
34567...18

尾頁

伯爵府

畀面勳章

我唔捨得!!

加油~快D好返~女女等你架~努力呀~明天會更好!

大宅

回覆:我唔捨得!!

你要加油努力呀!記住囡囡等緊你,你要堅強!祝一切順利、早日康復!主恩常伴你!

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

遲啲你身體好番咪可以再一齊囉, 你要為呢一日好好準備呀, 祝福你.

翡翠宮

kiko_mami 發表於 11-9-10 12:34
一諗起樂晴星期一下就就要去寄養家庭我就好唔捨得
但係我又冇得揀,冇人湊佢
今朝趁樂晴未醒,我攬 ...

加油呀, 你要明白接受完療程之後就會一家團聚架啦.
所以你要好好地接受治療, 加油呀!

水晶宮

回覆:我唔捨得!!

加油呀! 大家都係09 人奶媽,你個女女咁生性好難得!我個仔反學都喊呢,我入院生嗰2日仲喊到死,你女女好叻呀。今次既治療係為行以後更長既路,女女仲好需要你,你要為佢堅強呀!!

我的最愛: 老公, 仔仔, 同來緊既女女, 老豆

子爵府

好媽媽勳章

加油
教養孩童, 使他走當行的道, 就是到老他也不偏離。

侯爵府

BK Milk勳章

add oil &好好take care自己 第日就可以同
囡囡happy happy架啦!
so far so good

大宅

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 畀面勳章 陪月勳章

加油呀~~你要快D好返~
健健康康咁接返樂晴呀~
題外話:樂晴呢個名...好好聽^^充滿正能量

kiko_mami  我都好中2佢個名xd  發表於 11-9-10 17:10

子爵府

2024年龍年勳章

回覆:kiko_mami 的帖子

祝早日康復,你的女兒便回家。你要積極和保持開朗!加油!

水晶宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

happymama11 發表於 11-9-10 12:40
唔好唔開心啦, 要堅強, 你囡囡都做得到, 你應該更加要做得到! 不過, 囡囡去寄養家庭, 請問是短暫數個月 or ...
最多出去住3個月.樂晴既爸爸,我妹都會定時去睇佢

happymama11  OK啦,都唔係太長時間,多d去探囡囡,同埋養好病情,快d接番囡囡一齊生活!加油~  發表於 11-9-10 17:23
感激遇上你~

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

水晶宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

charmaine_1 發表於 11-9-10 13:14
你個ex幫唔到你咩
希望你早目康復
佢日頭要返工
感激遇上你~

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

加油呀

水晶宮

ChammyMAMA 發表於 11-9-10 13:35
要堅強呀,係咪病情有變呀?無屋企人幫到你手照顧囡囡?囡囡咁乖,你先要更加振作,好快可以自己照顧番囡囡 ...
唔係有變,,只係等到換骨髓
感激遇上你~

子爵府

爸B勳章

您要加油!您女女會加油!
My child, you hold the whole of my heart in your small hands

水晶宮

zoe@3510 發表於 11-9-10 14:42
裝左眼仔未? 有機會可以上網見同 傾計
等ex去見樂晴既時候打3g電話比我,唔用眼仔啦
感激遇上你~

男爵府

我都支持你 ! 加油呀 !

水晶宮

jenniecatcat 發表於 11-9-10 15:59
加油呀! 大家都係09 人奶媽,你個女女咁生性好難得!我個仔反學都喊呢,我入院生嗰2日仲喊到死,你女女好 ...
樂晴只係習慣左我會定時唔係佢身邊一段時間
初初樂晴都日日喊晒要去醫院搵我
上一次化療半夜12點ex帶佢黎醫院搵我
樂晴喊得太勁搞唔掂佢mouth:
感激遇上你~

水晶宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 大廚勳章

同我隻b一樣樣,我都試過病左要入院,送佢去朋友屋企住幾日,佢都好堅強,話等我去接佢。朋友話我知,佢訓交前,自己話自己會乖,訓醒媽媽會黎接佢。。。真糸一次都無喊。。。不過我知佢心裡面唔開心。。。之後我問佢,佢話好“嬲”d病,攪到媽媽唔舒服!
所以你要堅強,你隻b等你。我地一班人都支持你。
不知所謂的乙陸!!!

侯爵府

2023年兔年勳章 2018母親節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章

加油!

首頁
34567...18

尾頁

跳至