跳至

首頁

尾頁

男爵府

♡2004年10月媽媽會♡-PART II(再續前緣)

大宅

Re: ♡2004年10月媽媽會♡-PART II(10月1日)正式投入服務

維比比,
果然快手喎...我第一個係到出下post先

我先預祝以下既bb一歲生日快樂, 快高長大呀 :-
wingtsang-----卓卓
住家甜品-----柔柔
霖格格-----霖霖
DuncanMaMa----Lesley
evon----Christy
Celia---- 焯瑤 (瑤瑤豬)
KylieBB-----嵐嵐豬

大宅

Re: ♡2004年10月媽媽會♡-PART II(10月1日)正式投入服務

好嘢 Christy一歲喇

thank you 林老太 :lol:

我係第二個出post呀

珍珠宮

老林
我岩岩重擔心緊祝d bb生日快樂會miss左個同埋邊樹咁好記性喎, 而家有你list晒出呢咁就好囉

風紀b
你呢開lee個新地頭真係好有威勢呀

大宅

唔執輸, say 句 hi 先~~~

子爵府

好媽媽勳章

Happy birthday to all 0410 BB

男爵府

老林,
你好衰架, 我諗住到0:00出個post 祝佢地生日快樂, 你做乜搶先wor :-(

珍珠宮

哈哈 睇來大家都急不及待

珍珠宮

好媽媽勳章

我都來新地頭呢邊say hi先.

大宅

維比比,
哈哈哈...妳有所不知啦, 我由前一星期就寫定我要第一個祝bb生日快樂架啦, 所以頭先返到home即刻第一件事做左先.....呵呵呵呵呵妳唔夠我快...哈哈

珍珠宮

好媽媽勳章

Re: ♡2004年10月媽媽會♡-PART II

祝0410的bb一歲生日快樂!
1001的生日趴地成功!

大宅

我都過黎打下招呼先!
嘻嘻,o岩o岩過左十二點,十月一號o勒,祝所有1001bb生日快樂!今晚party見!

Hi all,
今日好開心,思晴識扶住企好耐,有時單手扶住,有時挨住梳發放哂手企,但係今日...可以唔駛扶住紥哂馬咁企兩三秒,仲拍手添,好開心呀,唔知幾時會唔使扶,自己行呢 ?
我家有三個妹...

子爵府

[size=large]0410BB:

[size=large]祝生日快樂

珍珠宮

10月1日生日的所有bb生日快樂呀, 大個仔大個女要乖乖地唔好曳喔, 快高長大健健康康!!

tunghei1025 寫道:
維比比,
果然快手喎...我第一個係到出下post先

我先預祝以下既bb一歲生日快樂, 快高長大呀 :-
住家甜品-----柔柔
霖格格-----霖霖

子爵府

維比:
妳攪左將呢個topic置頂, 同埋甩走個舊topic未呀? 唔該晒喎 真係大一歲, 有新開始呀

bobosweet:
攪錯呀, bk咁cheap架, 將人地d banner cut晒, 如果佢照用150x400個size, 咁我地咪要為bk度身訂造banner, 唔可以同BBH共用囉? 一個字 "CHEAP"

珍珠宮

yoyobb
我已經建議左比站長, 150x468架啦, 不過唔知bk會唔會改, 如果唔改, 我諗真係要度身訂造banner啦 :tongue: :tongue:

all
我覺得好興奮呀, 而家我地呢度個氣氛好似年初一咁呀

男爵府

0410 aLL BB

[size=large]生日快樂呀~ 一歲啦, 大個仔大個女, 以後乖乖地呀~~

明天大家玩得開心D呀~

大宅

all,
我依家鬼打咁精神, 諗起今天晚就開心~~~~~~~~~~好興奮呀~~~~~~~

住家甜品-----柔柔
霖格格-----霖霖

[size=x-large]生日快樂呀.....第日大個搵到錢記住要請爸爸媽媽飲茶呀

珍珠宮

生日bar如果有相都唔夠位貼, 要分兩行, 攪到要delete左楓楓張相

睇呢成個bk到處都有好大怨氣, 我去新自己廣場睇到呢個topic:
alone 開始cut簽名位喇

子爵府

我好有holiday mood! 加上0410好濃厚生日氣氛, 唔想去瞓覺添

首頁

尾頁

跳至