跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

Re: ♡2004年10月媽媽會♡-PART II(10月1日)正式投入服務

各位早晨呀!原來尋晚咁多人興奮到訓唔著
我都好期待今晚個party呀

ptmfamily & ononko,
猜猜同塱塱退晒燒未呀?希望佢地好返晒今晚一齊玩得開開心心啦

男爵府

Re: ♡2004年10月媽媽會♡-PART II(10月1日)正式投入服務

hi, 今日就係party, 好緊張

大宅

bobosweet, himby

好彩到目前為止都無再燒, 希望佢生生性性啦, 今晚見

大宅

我重諗緊盈盈今晚著咩衫好呀...

珍珠宮

2019新春慶豚圓

楓楓尋晚玩佢隻生日蛋, 笑得好誇 不過唔知點解由中間至到尾無左聲, 你地有無試過咁樣無左聲呀? 唉, 星期一要返公司問IT人

去片>>>Birthday Egg

大宅

午安呀各位!

☆Happy Birthday to 0410BB!☆

好緊張, 今晚就係啦, 猜猜情況都好樂觀呀, 應該冇問題啦!

bobosweet,
睇咗條片啦, 楓楓真係傻豬仔嚟架

珍珠宮

2019新春慶豚圓

ptmfamily
猜猜"原"來今日11個月啦

楓楓真係比隻蛋佢都咁好玩, 重笑到傻左咁 ?-( ?-( ?-(

大宅

bobosweet,

楓楓真係好like你整俾佢隻旦呀, 笑得好sweet呀 我見到楓楓好似有架孖寶兄弟搖控車wor, 塱塱都有呀, 不過佢玩"nut"咗佢個頭

大宅

ononko & ptmfamily,

塱塱同猜猜冇事就好啦.........今晚見啦

大宅

今晚返到屋企都散晒, 好鬼累呀

明早見啦

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 育兒性格勳章

真係開心到訓唔著呀~
多謝晒咁多位搞手既努力呀,今個生日會真係搞得好成功。
不過我冇同好多位靚媽咪影相,有d 遺憾。

林老太,
的的套衫真係好出色呀,你地真係有心思。

Lui_bb,
最尾都係冇搵到feiangel同你一齊影相tim... :-(

yoyobb,
都話小鱷魚係實至名歸架啦,睇到我老公同我奶奶都話勁呀﹗小鱷魚隻脾真係勁,好想咬呀﹗

盈b媽,
盈盈大個左又靚左,仲行得好快tim! 搵日真係約出黎玩丫。
不過最好等埋謙謙識行先,我唔駛下下抱咁耐。 :mrgreen:

大宅

豬媽,
我都係, 對腳好似唔係自已咁~~

bb1027,
多謝妳讚的的套衫呀....咁我的確花左唔少心思架

男爵府

林老太,
大家有目共睹架,的的真係一副戰鬥格。
我冇份做野都好"支力"呀,何況你同豬比媽, gloria & 其他有份幫手既媽咪又出心又出力,緊係"支力"啦。真係要好好休息下呀﹗

係呢... 點解唔將呢個post至頂呀?好似會方便d喎。 :lol:

男爵府

bb1027

我地1027無一齊影大合照真無可惜呀~ 希望下次出黎影返夠la~

子爵府

我都無同好多媽咪+BB合照呀! 個鱷魚, 次次舉晒機, 一想影相, 佢就扭身反身唔合作, 真係可惜

bb1027:
真係多謝大家俾面支持! 小鱷魚今晚都好開心呀! 羸左兩個大獎, 真係喜出望外
話時話..... 小鱷魚今日條裙已經遮晒成隻腳啦喎? 莫非佢成日玩到走光, 所以露腿

老林:
的的今晚好搶鏡呀! 佢個套甲蟲衫會唔會同佢萬聖節著多次呀?

大宅

BB1027

我已經pm左fion媽, 此topie 至頂, 方便大家

不過唔知係唔係佢今日都放假去左玩, 所以未至到頂呢 :lol:

林老太
攝記大哥個邊幾時有相睇呀, 好心急呀!!
原來今晚我冇乜點影相架, 所以好想睇下攝影師個d :-(

男爵府

豬比比媽媽

攝記大哥個邊一有相佢就會call me, 我會即時post比大家see la~ 唔好o甘心急la~

男爵府

yoyobb,
勁飲大賽果時,小鱷魚條裙仔 sip 高左丫嘛。
益晒我地呢d旁觀者呀~

大宅

hihi, 大家好呀!

我都走鬼左去part 1添。祝1001 & 1002生日的小b生日快樂呀!

bb1027,

點解妳唔同謙謙出來搵我地影相啫,我只係係reception同妳有一面之緣,果時琳琳又未來到喎。

個party真係好開心,我最感動就係大家一齊唱生日歌果時。我地的bb真係開始大個啦!

大宅

早晨各位~~~

1002既bb 生日快歲呀

fostermak 椰菜娃娃思晴
HP 樂樂
Mui_Mui Jasmine
cpng ka chun

首頁

尾頁

跳至