興趣嗜好

跳至

首頁
45678...22

尾頁

伯爵府

cc0524 發表於 11-9-12 10:22
C 啦, 我頁頁去到一半就開唔到啦, 我完全答唔到你地講既野...

你唔係在bk有傾開既咩?

大宅

cc0524 發表於 11-9-12 10:16
cpy,

今年一月...

THANKS~~ 話比老公聽先.

子爵府

123!@# 發表於 11-9-12 10:21
我唔去啦, 昨晚做節攪到好夜, 今晚都應該會夜訓, 想明天俾自己 & bb休息下, 你地玩得開心d啦..... ...

點解今晚又夜訓呀??
我叫祉延, 係2004年4月18日出世啦~~2004年8月10日, 我第一次識反身啦!! 2004年12月25日, 我識坐啦!!2005年9月1日, 我有16 隻牙啦!!
18/4/04 2.675kgs 29/7/04 5.5 kgs 61cm23/1/05 9.55 kgs 70 cm28/3/05 10 kgs 72 cm6/5/05 10 kgs 74 cm26/10/05 11.1 kgs 79 cm

男爵府

yenho 發表於 11-9-12 10:24
你有無叫佢唔好整喊小雲呀?
我無唸過原來睇人書包既野係唔好.....我最遲嫁, 我家姐呀哥仔女係我媽家揍, 佢 ...

咁...可能要睇吓睇人d 功課果個人係咩心態, 如果係好似yen 咁, 我又覺ok, 但如果只係好奇 or 搵d 唔好嘅野, 我又唔係好接受

大宅

cc0524 發表於 11-9-12 10:16
cpy,

我睇唔到你寫公公咩亞囡..... 那段野呀....

星期六下晝, 我同老公返亞囡學校聽家長會, 而我妹就帶左囝黎我屋企. 跟住公公就帶左佢兩個細去會所玩.... 我妹喺我唔喺屋企既情況下, 自己打開我囡個書包, 睇佢D手冊, 功課, 練習嗰D. 雖然無野係唔見得人, 但我好唔鍾意, 依D係人地既私隱, 我覺得佢好無禮貌呀.

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

1,

我係第二個 TOPIC 好少會咁架, 係而家唔知點解次次到一半我就開唔返那頁啦...

你地有無邊個個簽名檔或者張相個 FILE 係好大架?? 如果係我都會開唔到架, 因為試過有媽咪 POST 左張相係那頁度我就會開唔到....

子爵府

aves_y 發表於 11-9-12 10:24
明..仲要無理取鬧, 不過唔緊要, 仲有1x 日又出糧啦

我叫祉延, 係2004年4月18日出世啦~~2004年8月10日, 我第一次識反身啦!! 2004年12月25日, 我識坐啦!!2005年9月1日, 我有16 隻牙啦!!
18/4/04 2.675kgs 29/7/04 5.5 kgs 61cm23/1/05 9.55 kgs 70 cm28/3/05 10 kgs 72 cm6/5/05 10 kgs 74 cm26/10/05 11.1 kgs 79 cm

伯爵府

yenho 發表於 11-9-12 10:27
點解今晚又夜訓呀??

食完飯, 又要食糖水, 跟住應該會去公園玩candle & 燈籠嘛......

伯爵府

cc0524 發表於 11-9-12 10:28
1,

我係第二個 TOPIC 好少會咁架, 係而家唔知點解次次到一半我就開唔返那頁啦...

你都係志趣到傾???
我乜都無喎......

子爵府

mamacpy 發表於 11-9-12 10:26
咁如果要再佩眼鏡咁點呀??? 喺眼鏡舖度度完佩呀??? 我囡次次驗眼, 都一定會有度數紙比返我地架.... ...

佢話唔使配喎....如果要配, 我唸咪配番e家呢個既度數囉

大宅

123!@# 發表於 11-9-12 10:17
或者佢問左小雲呢.........我e生女細個時, 我都會睇佢地既書包架 (好奇) ...

佢地去完飲茶, 公公就同兩個細去左會所玩. 我妹就留左喺我屋企, 到佢打比我, 話同我家姐去行街時, 兩個細都仲喺樓下玩緊未返......

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

cpy,

咁你有無問你妹做咩要咁做?

子爵府

aves_y 發表於 11-9-12 10:27
咁...可能要睇吓睇人d 功課果個人係咩心態, 如果係好似yen 咁, 我又覺ok, 但如果只係好奇 or 搵d 唔好嘅野 ...

我明講咩啦.....即係佢妹係好奇.....我以為你地意思係唔鐘意人睇自己仔女既功課....

水晶宮

1,

都話我部機舊羅, 我連文都回唔到....

大宅

珀珀,慧慧媽 發表於 11-9-12 10:21
一係,妳同小雲講,除左妳同爸爸之外,唔可以比其他人搞書包....咁又得唔得呢
...

當時我囡都唔喺屋企呀.... 只係婆婆同我妹喺我屋企咋.

水晶宮

我剛才問既填 form 問題, 有無人答左我?
我睇唔到呀...

子爵府

cc0524 發表於 11-9-12 10:28
1,

咁得意既?!

大宅

cc0524 發表於 11-9-12 10:22
C 啦, 我頁頁去到一半就開唔到啦, 我完全答唔到你地講既野...

咁.... 你點傾呀????

男爵府

好好笑 發表於 11-9-12 10:06
係呀...
有一日收工又見到佢呀...

大宅

123!@# 發表於 11-9-12 10:23
做左d咩呀?

佢囝話想食完飯去我屋企玩, 咁講真, 食飯喺我屋企附近, 你唔怕夜, 我囡第日又唔使返學, 我緊係無所謂架.....我囡一聽到, 表弟話去佢屋企就好開心.... 跟住我妹當然唔會比佢囝再上我屋企喇. 好喇, SETTLE左, 兩個細已經無再講, 已經唔記得左件事, 點知走時, 我妹又提返, 話叫我囡依家去佢屋企玩..... 佢屋企唔係附近, 大家都知, 跟本就無可能, 我囡咪勁喊囉.... 對上一次出黎食飯, 佢又係臨走前嗰依D野撩起我囡之後又要另佢失望而喊, 今次又係咁. 所以今次我都好唔客氣, 當住成枱人話佢.... 走前, 佢老公仲唔醒目, 問我亞囡咩事喊. 結果佢老公比佢鬧...

首頁
45678...22

尾頁

跳至