心聲留言

跳至

首頁

尾頁

子爵府

請指教,呢個---->(曳)字速成點打架 !?

如題 ! 十萬個唔該 !
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

男爵府

Re: 請指教,呢個---->(曳)字速成點打架 !?

倉頡:中田心

速成:中心

子爵府

唔該晒 !
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

侯爵府

talkative
我同你一模一樣呀, 次次都要打個'搖'字....

男爵府

想問下小 "醜" 個 "醜" 字點打? Thanks!
美甲達人俱樂部私家BlogHERE

Judy's Nail 美甲相集HERE

Judy's Nail Web PageHERE

子爵府

倉頡:丑=弓土

男爵府

係喎! 成日都打 "弓土"都睇唔到第一個就係忝, 唔該曬!!
美甲達人俱樂部私家BlogHERE

Judy's Nail 美甲相集HERE

Judy's Nail Web PageHERE

首頁

尾頁

跳至