嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章

邊到有長袖包片底衫賣?

價錢抵, 質地靚
tks

珍珠宮

Re: 邊到有長袖包片底衫賣?

mothercare, 質地好好, 唔記得幾$, 不過唔太貴.

珍珠宮

醒目開學勳章

cway....係咪已經返咗長袖啦?! 唔知馬莎有未呢?

除咗 mothercare 同馬莎, 有冇其他介紹呀?

珍珠宮

chilli,

mothercare 應該有架啦, 不過我就未去呀.
馬莎我唔知, 不過都可能有播.
其他jusco & uny我都買過, 不過覺得mothercare最好囉.

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我講果種係和尚袍型的 "長袖包片底衫", 在花園街有一檔買 bb 衫仔既車仔檔 (佢既位置係近油站果邊), 銅鑼灣女人街都有 (係一個婆婆開的, 近街市果邊).... 只牌子係一架直昇機. $3x/件

我覺得不錯, 由其事比初生 bb 穿, 唔會 d 底衫縮晒上去.... 我亞仔3星期大時, 果日剛剛洗晒 d "長袖包片底衫"及果日又有幾個親朋戚友來抱仔仔, 唔知係唔係沒有穿 "長袖包片底衫"既關係, 仔仔比件夾衣整到個肚臍, 流了兩次血, 攪到我緊張起來, 帶仔仔落樓下睇兒科醫生呀.

所以, 生下一個 bb 時, 我會全部買晒 "長袖包片底衫"..唔買其他和尚袍.

男爵府

好媽媽勳章

我早排o係 say yas 買咗比亞囝, $100/3件 , 我覺得好抵!!! 唔知宜家仲有冇!!!

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

花園街入面有幾間出入口都見到有(有些係一pack幾件)

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

我有時去花園街行街,有鐺賣$5.$10車仔鐺,我見佢有包片底衫賣初生-2歲都有,棉質,我都買左幾件比仔仔冬天訓覺著 不過我只係去過幾次見到有,就唔知佢係咪成日都有包片底衫賣 ,因為佢有時賣d衫會唔同左款
執子之手,與子偕老~

禁止訪問

別墅

[quote]
Monchichi-Mami 寫道:
我見過 旺角BB Super有好多外國brand, 仲係多款唔同著法 .價錢

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

shakta 寫道:

請問係旺角邊到?

Baby Super
九龍旺角彌敦道610號
荷里活商業中心14樓1403室
電話: 2385 8108
營業時間: 星期一至六 上午11時至下午8時
(公眾假期照常營業,星期日除外)

別墅

係呀,旺角BB Super好多都好平+!

珍珠宮

醒目開學勳章

thankyou

我去 baby super 行吓先.

複式洋房

Marks & Spencers

別墅

"長袖包片底衫"是否一件過包至腳???內面唔洗加衫???咁和尚袍係味唔包腳,會縮上去???咁NB BABY 係咪最好買長袖包片底衫???

大宅

M & S有呀,質地一流

男爵府

請問長袖包片底衫即係點樣呀?係唔係長到腳的和尚袍呀?

珍珠宮

醒目開學勳章

包片底衫咪係咁既樣 lor

男爵府

原來係長袖的body!

侯爵府

好媽媽勳章

初生b我都鍾意俾呢種夾衣bb著,我就買Amor呢隻牌子,冬天款$79/件,可能比一般貴少少,但質料就非常之好!我大仔&細仔都係冬天出世,我都係俾番呢隻牌子佢地著傢。
§ 為左食得好又健康啲,靚太橫行廚房中… §

首頁

尾頁

跳至