自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

有冇媽咪知道邊隊好玩d呀? 係咪應該小蜜蜂會多元化d呢? 請參加過既小朋友家長比d意見啦~~

珍珠宮

熱血勳章 玩具勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 大廚勳章 遊學勳章

wat is 小蜜蜂@@!!!!!!!!!!i am so outdated= =

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

小蜜蜂係幼童軍

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

交安隊..超悶...得個操字...童軍好D,有得升上去,考章,旅行宿營等...有益身心..

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

ydoris 發表於 11-9-16 12:07
交安隊..超悶...得個操字...童軍好D,有得升上去,考章,旅行宿營等...有益身心.. ...
呢2個都係俾KG生㗎喎...

小蜜蜂係女童軍BB團
男女都參加得
好似無得帶上小學繼續㗎~

KG嘅RSP, 都係柴娃娃玩泥沙
阿仔學校得Bee, 仲要K3先有得玩

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

阿囡幼稚園都有JOIN HAPPY BEE呀,好似都無咩學到嘢,阿囡淨係好開心唱隊歌囉!
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

吾緊要架,上到小學再報,再上中學再報架.我2個女都係交安隊同童軍,所以我知佢地有咩野做.而家一個上小三將會參加學校女童軍,佢原本係男小童軍來架.大既可以升上童軍,佢幼童軍已經係隊長同考左好多章TIM~~

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

阿仔今年n3,都有小蜜蜂,係咪硬性規定要參加!????

早幾日喺學校有報名時間,我地無報,之後就有老師問點解唔比佢參加,今日又話佢唔參加ge話(老師話全班都參加),有活動時間就將阿仔調去第二班ge課室。

首頁

尾頁

跳至