烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問紅磡係米有間好出名的碇仔糕?

我想知歐陽應霽係電視介紹個間係邊度?唔該晒

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 請問紅磡係米有間好出名的碇仔糕?

大宅

係唔係「砵仔榚」呀?
魚生 寫道:
碇仔糕
http://www.baby-kingdom.com/index.php?uid-34397-action-spacelist-type-blog

侯爵府

果集我都有睇應該係深水步北河街坤記至岩!
我呢個星期三去過比之前多左人買野呀!
除左砵仔糕, 茶果, 白糖糕, 芝麻糕都好好味架!

民房

紅磡那間...應該係"信興隆", 在tokwawan銀漢街.

民房

mezzodale 寫道:
紅磡那間...應該係"信興隆", 在tokwawan銀漢街.

冇錯, 我都節目裡面出現過銀漢街個名!

子爵府

你係咪好愛吃砵仔糕ah ?
阿細 寫道:
我想知歐陽應霽係電視介紹個間係邊度?唔該晒
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

大宅

"信興隆", 在土瓜灣麥當奴後面,
$3一個!

首頁

尾頁

跳至