跳至

首頁
12345...12

尾頁

複式洋房

hi , 有冇人住東涌-逸東 附近, 入嚟傾傾

hi: 我 叫candy 是bk 新手, 又住 逸東(太新),

請入 嚟 支持 吓我 啦

男爵府

Re: hi , 有冇人住東涌-逸東 附近, 入嚟傾傾

hi, 我都係住逸東架~
[size=medium]我既囝囝P 仔係2003 年7月16日出世架~~ :-D

男爵府

裴勇俊hard_fans ,

係呢, 你個小朋友幾大呀? 你使唔使返工呢?
我已經搬左入黎1年多d 啦..個小朋友就2年歲幾...
[size=medium]我既囝囝P 仔係2003 年7月16日出世架~~ :-D

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

我前2日入逸東飲茶,發現有好多BB,飲茶又平...仲有呀!商場地下,近扶手電梯果樹,有間細細間的鋪頭,賣果D頭飾好抵呀!我次次入親去都會去睇下

My Two Princess

大宅

我都係住逸東ga!!!!!nice to meet you all!!!!!!!!!!!
比較不正常而靈裡較感貧窮的人, 比起正常而靈裡不感貧窮的人, 成長的更多......

複式洋房

你覺得好嗎,我就ok啦,我住左兩個月啦,

複式洋房

係呀,真係,好多bb呀,但係有b好貴呀

複式洋房

我阿b,1歲零9個月啦我無返啦,我住左2兩月多d啦

男爵府

你唔使做野呀,真係好呀... 我都好想做ft mum 呀....

男爵府

咁你平時有乜野節目呀?

大宅

Ru3gakuen 寫道:
你唔使做野呀,真係好呀... 我都好想做ft mum 呀....

ru3gakuen:

我剛好相反, 好想做working mum....做ft mum, d仔女大左開始覺得有d頹廢! 你在邊區番工ga?
比較不正常而靈裡較感貧窮的人, 比起正常而靈裡不感貧窮的人, 成長的更多......

大宅

無咩節目, 得閒不同約出黎飲下茶......

複式洋房

好呀,有機呀(飲下茶)

複式洋房

係呀,你都係唔先做呀,真係好呀

複式洋房

我會洛0下公園同仔仔和我d朋友傾0下計囉,我係會做哂0野先洛街呀,我好少出9龍0架除左我老公星期日唔先返工囉,咁就會去奶奶個過邊呀,我同我老公間唔鐘去(奶奶)過邊啦 :lol:

男爵府

Hellomummy, 咁小朋友大左, 又真係會覺得悶d 既, 或者你搵d part time 做下打法下時間囉....

我係cwb 返工架, 好遠呀

男爵府

我放假都係同仔仔落下公園玩下架咋....but 我係呢度就冇乜朋友, so都係仔仔自己玩 � 同人玩架咋...

大宅

yes, 我同你一樣, 呢度無咩朋友, 亦甚少落街玩....有一日sat等上畫班, 有30分鐘剩又唔想番屋企, 帶阿女去其中一個playground玩......初時都無咩人, 得一男一女小朋友, 都好斯文, 後來加入了兩個女仔, 大約7-8歲, 撩我阿女和另外兩個玩"捉衣因"......咁我都keep an eye由佢玩.........點知玩極都係我阿女做捉, 咁佢無心機坐左係度......點知其中一個7,8歲女仔話佢: 你係咪玩野呀!

嘩......好黑社會呀.....於是咪拿拿林叫阿女走唔好玩喇.....

所以我住左一年多, 數埋手指都係同佢地落街玩過少於5次, d細路.........太恐怖喇.......同埋通常唔會有大人陪既, 就算有, d細路naughty佢地都唔會教....

大宅

裴勇俊hard_fans:

有無人話你個樣好似林億蓮呀?

裴勇俊hard_fans 寫道:
我會洛0下公園同仔仔和我d朋友傾0下計囉,我係會做哂0野先洛街呀,我好少出9龍0架除左我老公星期日唔先返工囉,咁就會去奶奶個過邊呀,我同我老公間唔鐘去(奶奶)過邊啦 :lol:

男爵府

Hellomummy,

係呀,我都覺得公園d小朋友好naughty呀!so我次次都會跟實我個仔架,試過有一次,有個小朋友以為我唔係度,竟然蝦佢呀! so真係要睇實先得呀!

首頁
12345...12

尾頁

跳至