跳至

首頁
34567...12

尾頁

複式洋房

Re: hi , 有冇人住東涌-逸東 附近, 入嚟傾傾

Ru3gakuen:我想問你,東涌浸信會好嗎,
校長和老師好唔好呀.

.

男爵府

2b 媽咪,

我老公同你老公唸法一樣, 覺得真如新好多睇落設備都好d . 而我就覺得佢地多活動, 可以俾多d 小朋友接觸其他人既機會~ 算啦 , 其實我覺得kg 真係唔太重要, 最緊要係小朋友讀得開心, 到小學 & 中學你再決定俾佢讀返天主教學校咪得囉~
呢d 我都係我既睇法啫~ 最重要係你地覺得可以接受囉~
[size=medium]我既囝囝P 仔係2003 年7月16日出世架~~ :-D

男爵府

裴勇俊hard_fans,

東涌浸信會我只係上次佢地open day 入過去咋,but 因為我遲左去, so 去到時佢地就差不多預備大遊行, so 都冇機會同d 老師講傾呀! but 佢地睇落都ok 囉~ 因為見到我咁遲都有同我打招呼同叫我落去睇遊行~

如果你想報呢間, 不妨趁佢地上堂既時間去睇下呀! 咁仲可以真實d 睇到佢地上堂係點tim ~
[size=medium]我既囝囝P 仔係2003 年7月16日出世架~~ :-D

複式洋房

Ru3gakuen:
唔該哂你呀,你真係好人呀,俾咁多意見我

民房

Ru3gakuen:
thx a lot!!! :lol: 我班朋友仔見地如你,終合意見後,我諗過哂,啱嘅~我擔心得太多 而家三心兩意嘅我,總於可以放下心頭大石決定囡囡入真如, 好彩有朋友仔分擔下,真係多謝哂你呀~ :lol:
係呢,你係咪放office假ka?唔知你哩個週六有空賞面飲個下午茶嘛? 我未敢call你,驚你工作忙,如果你got free time可call我ka.

民房

裴勇俊hard_fans:
我喺icq add過你,唔知你收唔收到呢?我都係full-time mami,如果你唔介意,我哋平時可以chat下或約落公園聚下,我哋同baby都可以識多個朋友仔呢~ :lol:

男爵府

裴勇俊hard_fans, 2B媽咪,

你地唔使咁客氣啦~ 大家都係媽咪, 交換下心得啫~

男爵府

2B媽咪,

咁我仔仔咪會同你女女做同學仔囉~ 我幫我仔仔報左上午班呀, 你呢?

呢個sat 我唔得呀! 因為呢個sat - 下個mon 我會去左thail 呀! 下次呀! 我係返5 days 架, 咁sat 如冇意外都應該ok 架~ 係呀! 呢幾日我忙到飛起呀! 日日都做到9點幾先走得呀 :-(

民房

Ru3gakuen :
我都係幫囡囡報左上午班呀,好開心呀~仔女同校,年纪
又差不多甘大,mami又係bk國民,又住同一個est,真有缘呢~
去泰國甘happy,去玩定做嘢?會唔會年尾關係,所以d嘢趕要o.t.?!~ 唔緊要啦,我精神上支持你. :-P

男爵府

2B媽咪,

大家真係有緣呀!今次係公司請大家去thai玩呀!3日2夜,行程係緊左d囉,but都好過冇啦∼

至於ot啦喎..並唔關年尾埋數事,而係因為公司人手唔夠,so要ot囉.

複式洋房

你地好, 我係新會員, 請多多指教
我個女叫karena, 就黎3歲lu, 尋日至去東涌浸信會interview, 老師同佢玩完一輪之後就話ok可以入學, 由於佢1月出世, 所以幫佢報左出年2月做插班生...
甘你地有冇小朋友讀緊呢間幼稚園呀?[quote]

複式洋房

Ru3gak uen:
你好,你好少上嚟bk呀

男爵府

裴勇俊hard_fans ,

呢排比較忙,so小左上黎呀!but我夜晚有時間都會上黎睇睇架∼

民房

hello,
我叫亞may, 也是住逸東, 是bk新手, 有時間call我相約見面啦, 我bb也是2003年12月出世, thanks.
Kei

複式洋房

Ru3gak uen:
你係到嗎,

男爵府

裴勇俊hard_fans ,

hi, 我係度呀∼你成日都係咁夜先上黎架?

民房

Hello
我係bk新手, 搬入逸東都好耐啦, bb差不多2歲, 如果你不介意, 我地可以約在chat或者公園見, 交流吓育兒經驗!
Kei

複式洋房

Ru3gakuen:
我正係 夜晚先上嚟呀,我阿b未訓,所以我有時好少上嚟bk呀,明白未

複式洋房

hello阿may ,我叫candy,我阿b又係0月18日出生呀,咁你阿b幾多號出生,你住係 逸東邊豎呀,我係係清逸樓呀.

大宅

hi!我叫timmy,係新會員,可唔可以侵埋我傾呀?

首頁
34567...12

尾頁

跳至