跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 03年4月媽媽會(***)

唉, 我成家都係9折咋 :cry:
mmak 寫道:
Hi all,

ID Card 有 1,9,7,0 號碼去Ocean Park 有9,8,7,6 折優惠

Click >> here

男爵府

Macy 有7折, 但她不用購票, 可以給我用嗎?

大宅

我有7折, 澍森有6折, 印印有8折, hubby 就最少喇....得9折咋!

mmak 寫道:
Hi all,

ID Card 有 1,9,7,0 號碼去Ocean Park 有9,8,7,6 折優惠

[/quote]

子爵府

Hi Icycream,.

鑽石山bebedream既COMBI鞋, 做特價

Click Here >>

Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

子爵府

mmak,

thx.

子爵府

Hi all,

暖燈 ... 暖嗎 ??? click here >>

: 暖燈$79,地址係:Click >> address
Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

子爵府

醒目開學勳章

My id card numbers are not matching....

Cindy媽咪 寫道:
我有7折, 澍森有6折, 印印有8折, hubby 就最少喇....得9折咋!

[quote]
mmak 寫道:
Hi all,

[/quote][/quote]

子爵府

mmak.

真係好方便喎. 我正check緊innotic 既价錢, 想買一部係浴室. 但就咁扭上去既暖燈我個浴室應唔得. 因我個係光管&天花燈. ?-(

今次april入法國個間頭等房係有暖燈(光管), 一開就熱. 如果幾十蚊又可用浴室真係可唸唸.

子爵府

Xanthe,

o下.... 1個 figure 都唔中, ... Oh no....!!

子爵府

Icycream,

eee..... 噤.... 真係work o架 !!
我個toliet 用 釘頭 bulb ... , 等我都去 研究o下先 !!

Icycream 寫道:
mmak.

真係好方便喎. 我正check緊innotic 既价錢, 想買一部係浴室. 但就咁扭上去既暖燈我個浴室應唔得. 因我個係光管&天花燈. ?-(

今次april入法國個間頭等房係有暖燈(光管), 一開就熱. 如果幾十蚊又可用浴室真係可唸唸.

大宅

Xanthe,

你部電腦整好啦....

子爵府

醒目開學勳章

yes ar!!! My father did a good job for me!!!
Cindy媽咪 寫道:
Xanthe,

你部電腦整好啦....

伯爵府

各位妳哋有無興趣訂"Boxy 黑色擦膠"
原價$4.0/PC,集體訂購$2.5/PC(不過要買一盒,一盒30PCS)

男爵府

認識瑞士牛牛第一回

Xanthe

妳 father 好 high-tech 呀, 懂得幫妳修理電腦.

Xanthe 寫道:
yes ar!!! My father did a good job for me!!!
[quote]
Cindy媽咪 寫道:
Xanthe,

你部電腦整好啦....
[/quote]

子爵府

Xanthe,

係丫.... 妳 father 好 勁呀 !!

babydoris 寫道:
Xanthe

妳 father 好 high-tech 呀, 懂得幫妳修理電腦.

[quote]
Xanthe 寫道:
[quote]
Cindy媽咪 寫道:
Xanthe,

你部電腦整好啦....
[/quote][/quote]

子爵府

嵐嵐21 ,

"Boxy 黑色擦膠" 有咩好丫?

嵐嵐21 寫道:
原價$4.0/PC,集體訂購$2.5/PC(不過要買一盒,一盒30PCS)

大宅

各位:

Pls click: >>和光堂奶粉有嘢送,為起$120.x/can。 仲每罐有 gifts!!

至少訂8 cans, 我想要4-5 cans, 有冇人想 share?
願你開開心心、快高長大、聽教聽話!!

男爵府

mmak, d暖燈可能好食電, 需要獨立fuse插頭, check 真d先好買!

子爵府

KAHOBB,

可惜....我上次 去旅行 買左2大箱呀!! ..... 下次再有 預埋我丫 !!

KAHOBB 寫道:
各位:

Pls click: >>和光堂奶粉有嘢送,為起$120.x/can。 仲每罐有 gifts!!

至少訂8 cans, 我想要4-5 cans, 有冇人想 share?

伯爵府

Icycream : 這擦膠好多BK媽咪話擦得好乾淨,現在佢地集體訂購,所以咪通知妳哋law

Icycream 寫道:
嵐嵐21 ,

"Boxy 黑色擦膠" 有咩好丫?

[quote]
嵐嵐21 寫道:
[/quote]

首頁

尾頁

跳至