跳至
[中西區] 小小吹水站~~

首頁
12345...54

尾頁

珍珠宮

Re: 小小吹水站~~

仲係fever 38度....佢話頭痛我咪拿拿林同佢book醫生lor, 點知收鬼左工, 就向你救求 :-( :-(

話時話...個醫生開咁多藥既 ?-( 我睇開個d 1支起2支止gar咋....佢仲拍心口話明天一定無晒事, 會唔會d藥太重

gloriayh_lee 寫道:
tszhinma,

返來la? hugo 仔點丫? :cry:

大宅

tszhinma,

d 葯hin 仔平時就ok gar!因為佢係兒科好叻gar...如果重你要話佢知,係好多支gar,所以hin 仔咪

祈禱la!明天冇事都唔好返學住la!休息多一日tim la!

係wor!明天你打電話俾老師叫執定d 功課wor,否則放學才俾我gar

祝hugo 仔快d 好番la!!!你自己都要小心gar!!!

才德的婦人誰能得著呢,他的價值遠勝過珍珠

珍珠宮

gloria,

我唔係好鍾意佢開咁多藥, 因為太散個人反而會弱, 靠自己產生抗體長遠會比較好.

我剛入去睇hugo, 出左一身汗啦....又真係幾快bor! 咁明日可能會退晒....不過我都要睇下佢有無精神先, 唔係再黎就大獲

唔該晒你呀! 其實我一直都祈禱, 問神我應該點算好. 但次次想打比你, 又有事忙....可能神叫我唔好啦. 如果明日hugo返唔到學我會打比老師先gar la, 唔該晒

大宅

tszhinma,

佢d 葯多可能係一隻還一隻la!唔同其他醫生咁group 埋一齊la!

休息多一日好d gar!因為thur.又要interview wor!係咪?

hehee...主知道我都 所以咪阻止你打電話俾我law....你又同我客氣la

珍珠宮

gloria,

其實我都想佢休息多一日, 但hugo好想返學....hugopa又想佢返(退晒燒), 我已經特登係佢地面前問醫生hugo要唔要休息多一日, 醫生都寫左假紙gar la...但hugopa話睇下明天點wor!

你點呀? 好唔好d呀?

咁真係麻煩你丫麻, 點都要講聲唔該既, 禮貌黎gar麻....你唔好同我客氣啦, 收左我句"唔該"啦

點解Rita唔見左

珍珠宮

gloria,

個醫生對小朋友都幾好wor! 頭先好攪笑...

我不嬲都叫hugo自己答醫生問題, 學下表達唔得我先加把口, 醫生睇完晒又係例講一大輪.....

hugopa同醫生講hugo星期四要去小學interview, 醫生就答咁一定要比好d既藥, 明日一定無事gar la, 放心!

咁我地就走啦...我就問hugo你唔講野既(意思係要hugo同醫生講bye bye), 咁hugo就同醫生say goodbye~~

個醫生跟住就話.....你講野好叻wor, interview一定無問題!

wa~~kakakaka...我答佢: 多謝! 心諗...係就好lor, 成你貴言 kakakakaka

大宅

我冇事lu!喉嚨冇痛lu!好精神丫,不過一陣都係早d 瞓先得要保重ma...你明早call 我la!係la,我收la 唔該la,ok?我成日要麻煩你都冇唔該你la :tongue:

珍珠宮

幾時有麻煩我呀? 我唔知既 hehe...

....係la,我收la 唔該la,ok?我成日要麻煩你都冇唔該你la :tongue:

大宅

hugo 仔係好叻仔gar ma!!!!eee...hugopa 咁早返嚟同埋一齊去tim! 好老公好daddy!!!

珍珠宮

邊係丫.....

係我call佢話佢知我同個仔去see doctor! 佢又咁岩坐緊車...就等埋佢一起坐的lor. 如果係好既....就唔好去打ball啦, 我食公仔noodle咋

hugo 仔係好叻仔gar ma!!!!eee...hugopa 咁早返嚟同埋一齊去tim! 好老公好daddy!!!

大宅

我時時都麻煩你gar la!你太好人唔覺之ma....

大宅

咁慘食noodle 咋夠唔夠飽丫?

珍珠宮

唔飽都無計啦 :-|

咁慘食noodle 咋舌夠唔夠飽丫?

珍珠宮

當真....真係唔覺bor!

我時時都麻煩你gar la!你太好人唔覺之ma....

大宅

明天食餐勁gei

大宅

我10pm 會offline 去bathing gar la!你有冇咩重要嘢同我講gar...

珍珠宮

hugo返到學就可以 睇下點先啦....10:00am要去到醫院.

珍珠宮

有呀...

我好愛你...好關心你...你早d休息...唔好憂慮! 明天會更好! 沖過靚涼, 洗晒病菌, 健健康康....精力旺盛!

其實我覺得好多野想講, 但又講唔出...可能天父叫我地心照....

早d休息啦!

大宅

咪等我買上嚟食law....hehehee....

珍珠宮

我點好意思 明天電聯啦

咪等我買上嚟食law....hehehee....

首頁
12345...54

尾頁

跳至