跳至

首頁
34567...53

尾頁

大宅

Re: 2001年4月小朋友(媽咪,爹d)Part II 再傾過

Ramomo,

要由7/10-31/12的收據,每張要買$50以上,儲滿$1500就可以加錢換架la.

如果你方便的話可唔可以比我呀.

大宅

Re: 2001年4月小朋友(媽咪,爹d)Part II 再傾過

hohan,

no problem.

Ramomo

大宅

Kanax,

[size=medium]恭喜!!

Jsmami, LENGMA,

很開心見到你地的留言.

last Fri 同博 博去左睇The sounds of music, 2hrs & 45 mins. 佢踩到尾 . 不過其實個show冇預期中好.

博博D家課應該最少勒,中文先寫緊個"十"字,數"1,7",Eng "L" 每日做功課只花 1-2 mins ,我好滿意--因為我好C懶 寧願同佢玩下其他野,佢都好鍾意寫字,成日會問某些字的寫法.esp.MTR station.跟住臨摹都勉強寫到(香港線),但係再自己寫就唔得勒. 最近在中央圖書館有"書法展",博博很喜歡看.

大家煩找小學未? 我鍾意half-day school,不過07年會冇哂.
希望入到一間冇咩功課的,佢 daddy成日話功課做得多會蠢 我自己亦唔想陪佢做咁多抄寫功課,悶都悶死.

Kanax,
博 博上左3堂圍棋,佢好鍾意,又要同我捉,但我完全唔識!! 聰聰最後有冇學?

大宅

Ying Ying,
夠長未?收唔收課? 我報左堆沙了, Thanks for 報料!你會否參+?

FaFa,
同你一樣,我唔打算幫博博打流感針.

男爵府

sheryl,

我個仔都話想學圍棋, 請問邊度有得學, 同麻是不是親子班?
thks

大宅

Ramomo,

唔該哂你先.

男爵府

我宣報....我又要失業了, 做埋下個月我就要搵工啦. 而家要邊做邊搵, 希望而家市道好D, 會易搵D啦!

複式洋房

Kanax

公示!公示!唔知下一個邊個中呢?

Wendy

努力!努力!而家好似好景左,希望愈轉愈高薪,愈轉愈高位!

別墅

kanax
恭喜!恭喜!

fannie
晶晶做功課如何呀?建文就要我係佢身邊先做,妳咁快同晶晶串生字!

wendy, 各位
本來我都係做埋10月尾, 就叫我轉part-time, 不過老細要我放完大假先轉(我有成二十幾日假未放),所以要年尾先轉,一星期返三日(時間任擇),人工減半,工作照舊.

子爵府

hohan,
我又係諗住換osim 部機喎!

Wendy,
我會為妳打氣架!努力!!加油!努力!!加油!!

happy媽,
嘩!有成20日假可以一家大細出外玩吓喎!!!第日轉左part-time妳咪有多d 時間陪happy仔囉!

大宅

Wendy,
而家市道好左,應該好快揾到工既,唔好咁擔心.

Pauline.c,
你夠單未呀,我有排都未儲到單,好彩仲有時間.

Happyma,
咁都好呀,d時間自由d,多d時間睇仔仔.

大宅

WENDY,

努力!!支持你!!!!!! :wink:

hohan,

你要total ?$ Park'n Shop 單先換到? 幾時 deadline?
我諗屋企有少少,寄比你好嗎?會遲嗎?

heihiema,

博博在佢學校學圍棋-課外活動黎.
如果出面學,好似有間叫兒童棋院--not sure.

別墅

哎,之前用正價成萬蚊就買左個張按摩椅,點知而家跌到.....日日見到到眼寃!

Happy媽,
晶晶係下午自己做功課既,因為我返到屋企已經好夜,我只會同佢check下做得好唔好,啱唔啱咁! 至於串字則係姐姐既功勞多D,佢成日叫晶晶串字.
另外,學校旅行你去唔去呀,個日要返工冇得去啦!

子爵府

hohan,
我都係啱啱開始儲咋,家陣咪周圍問人囉!我想快d 儲夠呀,因為怕遲得'濟'會換哂呀!

男爵府

heiheima咪,瑩瑩,sheryl,wfc,Happy媽 & all,

多謝你地呀!

sheryl,

上星期五我帶左聰聰去溜冰,佢竟然記得佢玩過(7-2004參加過暑期班,俾個不知所謂

大宅

Wendy,
Sorry to hear ....希望你快D搵到好工!唔好太擔心!

sheryl,
夠喇,夠喇,好正呀!多謝妳呀! 我未join 個堆沙比賽呀,或者果個禮拜(公司)要我過"大海"(澳門)見客呀...

hohan,
OK...無問題!幾時係 deadline 呀?我叫埋公司個"阿姐"(PN 買野時)比埋D 單我! pauline c., 妳又儲緊呀?

花花,Ramomo, Kanax,Fannie & wfc,
Please check your PM... [img align=left]http://www.freeimghosting.com/images/yingangel7/p1130260338895_50x50.jpg[/img]
  Love your family!

子爵府

Kanax,
聰聰自己話肯學野咁就好喇!!!

瑩瑩,
係呀!我都儲緊呀!妳係唔係有啫.

男爵府

謝謝各位,

希望可以好快搵到工啦!

hohan, pauline.c

之前我呀媽同我都好鍾意去百佳買餸, 但呢排百佳裝修, 所以冇去啦, 不過如果有單, 我幫你儲起佢

子爵府

好媽媽勳章

wendy,
依家個市好o左好多, 希望你快d搵到啦~

sheryl, kanax,
我個女對圍棋冇乜興趣, 可能我o地唔識啦....
但最近佢愛上大富翁.... 有一次佢仲同同學仔個哥哥(小六)玩得好開心, 不過我都好多謝哥哥好耐心慢慢等佢.

hohan, pauline,
百佳單你o地最遲要幾時收到? 因為我依家暫時得一張, 但我好多時都會去百佳買送, 我想儲多幾張先寄比你o地...

各位,
小學我都睇o左幾間, 心目中有一間幾鍾意, 連老公淨係睇宣傳單張都覺得o個間暫時最合心意... 不過就唔係幾方面自己湊返學...
仲有, 因為我o地新界北區中學網唔係太多選, 所以有好多朋友仔今年都揀o左落大埔, 我o地都有考慮依點... 我個女就成日話要返我以前o個間小學(大埔), 但暫時都係得半日, 講真其實我唔介意讀半日, 但搭得車山長路遠返得一陣又放學我就唔係咁想.....
另外正因為有可能會落第二區, 我老公就提議不如用老爺地址報"名校區", 如果派到就一次過搬出九龍...
我想要9999呀...

大宅

各位媽咪,
唔該哂你地幫手呀.

Pauline.c,
我而家儲得$2XX咋,希望快D儲到啦.

首頁
34567...53

尾頁

跳至