跳至

首頁
45678...53

尾頁

子爵府

Re: 2001年4月小朋友(媽咪,爹d)Part II 再傾過

[quote]
Kanax 寫道:

[quote]
hohan,pauline.c,

你地去開百佳可以留意下有無人唔要d單留左

子爵府

Re: 2001年4月小朋友(媽咪,爹d)Part II 再傾過

Wendy,靖嵐,
麻煩哂妳地,如果有百佳d 單據就通知我地啦!!
thx! 個promotion由7/10開始至12月底,不過怕太遲換會冇哂貨.

子爵府

hohan 寫道:

Pauline.c,
我而家儲得$2XX咋,希望快D儲到啦.

大家一齊努力呀!! :mrgreen:

別墅

靖嵐
妳以前讀邊間小學呀?睇下係咪我心水個幾間先.
我都知有好多小朋友揀大埔區小學,因為大埔區有好多選擇.

hohan, pauline.c
網上購物個D收劇可以嗎?因為我大多數上網買野.
返 part-time 就真係多左好多自己時間,學瑩瑩話齋,可以陪個仔之如又有D收入.

fannie
如果建文好似晶晶咁自己做功課就好,日日都要等我返先肯做,妳都知D功課係學校教過佢地做少少,先返屋企做,又唔係唔識,但我一返到去佢就唔洗5分鐘就做好,有咩好計?
今年我地去粉嶺香薰園,果度唔准帶食物,佢地提供自助餐同BBQ,本來都諗住去下,就揀左自助餐,但先生話巳滿額,要我地改BBQ,一家商量過一致決定今年唔去,妳地去邊呀?

子爵府

好媽媽勳章

happy媽,
我以前讀黃x常, 我諗冇乜人會係心水囉... 個人覺得個校舍比較舊.... 如果計差唔多但校舍新d有另外好多選擇...
係呢, 咁你心水係邊幾間?
我想要9999呀...

大宅

Happyma,
我都唔知網上購物單得唔得,等我問下先,唔該哂.

子爵府

Happy媽,
網上購物好似一次過買$1500先至得呀!

大宅

pauline,hohan,

又一城果間"Taste"得唔得?--以前明明係Park'n Shop黎. 同一集團...

別墅

pauline c, hohan
我有四佰圓張收據呀,要嗎?

靖嵐
心目中有舊墟(新,舊校), 孫小(上午校), 原因:
1.而家間幼稚園以往派得最多既學校,有成40%
(雖然話冇關係,但唔知點解有咁多人入到,而且年年得佢地到學校講解選小詳情)
2.佢地既升中算 o.k.
這幾間可以嗎?妳地商量好未,不過重有好多時間慢慢諗.

子爵府

Happy媽 寫道:
pauline c, hohan
我有四佰圓張收據呀,要嗎?

Happy媽,
我差不多夠喇,妳留番比hohan啦!anyway thanks a lot!!

大宅

Thanks to Fannie & 花花幫手 @ the Halloween Party

Kanax,
Sorry... party 果日好忙 (忙到我自己都無食/ 飲過任何野!) Anyway, 唔好意思無同妳 & 聰聰傾計 tim...係呢, 聰聰好似無扮到野..... 希望佢玩得好開心啦!

...o岩o岩睇到個講座, 好o岩妳... Seminar
  Love your family!

大宅

各位 :

今期我想要mannings 的stamps 因我想換個電子爐來打邊爐, 因安全d 麻

別墅

地中海貧血兒童基金於今個星期日在山頂有慈善步行活動,詳情請登入網址:www.thalassaemia.org.hk

各位趁天氣涼涼地,帶埋小朋友一家參與步行活動啦! 就算唔到都可以捐款既,多謝!

(唔好意思,借小小位同佢宣傳下,大家都知我地一家三口都係,所以比較熱情D!各位媽咪,有興趣join埋一齊呀?)

瑩瑩,
多謝先!你要先download張參加表格同寄支票先,現場亦可接受報名既! 另外,佢係下午3點先起步.

大宅

Pauline.c,
你夠數嗱,咁我唔客氣喇.

happyma,
Pls check PM. Thanks!

子爵府

hohan 寫道:
Pauline.c,
你夠數嗱,咁我唔客氣喇.

我仲差$700 左右,宜家等緊d 媽咪寄d 單比我. :mrgreen:
妳仲差幾多呀??

fannie,
妳係唔係仲揾緊'美女與野獸'呢隻vcd 呀??今日我見樓下間影音鋪賣$19咋!不過唔知係唔係妳想揾果d . :lol:

男爵府

瑩瑩,

果日我見你忙到

大宅

pauline,hohan,

我右 單 $500 左右.... Send them to you, OK??

別墅

各位,

朗文於9-14號會係崇光有開倉,我有些leaflet,上面有詳列減價品同coupon,你地想要就PM地址我寄比你地啦!

Pauline.c,
Thanks! 呢度有個媽咪佢燒左比我啦!

大宅

Pauline.c,
我現在有4XX,都係仲等d媽咪寄比我,收齊後先知,因為我朋友都想要,所以我要儲多d.希望我地快d換到啦.

Sheryl,
睇下Pauline夠數未,未夠等佢要先啦,如果夠就比我呀,唔該哂.

子爵府

sheryl,
我差不多夠數喇!妳比hohan啦!Thanks!!

hohan,
我仲差$500咋,收齊其他媽咪d 單我應該夠數喇!

首頁
45678...53

尾頁

跳至