自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 大奧今日播咁耐的???

激死人喇 ! 一嬲 set 開 8 點到11點預錄家嘛 ! 點知 , 尋晚做多半個鍾唔知 , 錄錄吓冇野睇 ! 嗚 ~~~~~~~ :-(
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

男爵府

家熹媽咪 寫道:
激死人喇 ! 一嬲 set 開 8 點到11點預錄家嘛 ! 點知 , 尋晚做多半個鍾唔知 , 錄錄吓冇野睇 ! 嗚 ~~~~~~~ :-(

我老公又係晚晚錄, 因為佢返工返好早, 所以好早訓~~~第二日放工至睇番, 尋晚我掛住睇, 都唔記得幫佢錄埋 今晚佢放工睇睇下無左...........哈哈哈哈哈!!!! 我到而家都唔敢話佢知

大宅

thunder_bunny :

唔該哂!

Estella.

thunder_bunny 寫道:
琴晚 阿福 屎左喇, 屎前同各人認錯同埋講左好多真心話
好鬼感動
阿萬夫人唔想自己個仔爭 繼承人
生左後比左阿玉湊大
呢個秘密只有御台所及所有側夫人知道
佢就做左總管事 (係阿福叫佢做)
到呢到就完左喇 ~ 呢個係第二, 第三代將軍的故事

外篇 ~ 就是講阿萬做左總管事後的故事, 又係爭繼承人 囉

下一 part 是另一個大奧的故事
第十三代將軍.........
so 人物全部唔同晒架喇

大宅

好彩尋晚老公錄了個半鍾∼∼∼

子爵府

李吳知道 寫道:
我老公又係晚晚錄, 因為佢返工返好早, 所以好早訓~~~第二日放工至睇番, 尋晚我掛住睇, 都唔記得幫佢錄埋 今晚佢放工睇睇下無左...........哈哈哈哈哈!!!! 我到而家都唔敢話佢知

李吳知道 :

咁你隻佬知道咗未呀 !
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

首頁

尾頁

跳至