跳至

首頁

尾頁

男爵府

1103媽咪會-Chat Chat Room(Part 12)

[size=large]1103媽咪會
-Chat Chat Room (Part 12)

[size=medium]謹訂於2005年10月4日開張

[size=medium]歡迎各位Daddy,Mummy光臨1103媽咪會 !
多d上黎一齊交流心得啦!

大宅

醒目開學勳章

Re: 1103媽咪會-Chat Chat Room(Part 12)

vvbaby,

哈哈!果然聽話喎!

咁希希豬學要唔要坐校車呀?定你送返學,你99接放學呀?

我到時就老公送返學工人接放學!

男爵府

Re: 1103媽咪會-Chat Chat Room(Part 12)

[size=medium]cherrychung
你叫到,即刻做啦!嘻嘻!

原先都諗住去旅行架,但我老公又驚第日要去in,怕佢玩得太攰呀! :-x

都係我99同佢返學放學囉!始終都唔放心佢搭校車呀! :-|

俾著係你,會唔會去旅行呀?

大宅

醒目開學勳章

算啦!我覺得又唔係想佢去St.Cat讀(除非你老公想)當日面試只不過是比佢(我地)一個見識的機會得失並不重要,如果是我我會比佢去旅行law!

你99同佢返及放咁中間果3個鐘叫佢老人家點算好,返屋企的話轉頭又要出黎喎,其實有冇諗過你帶返學(你公司行過去我諗都係15-20分鐘左右)

禁止訪問

男爵府

[size=medium]cherrychung
其實我地都心大心細,in得既,都希望佢考到,但又覺學費貴,而且,考到既機會又真係好微既!

都有諗過我帶佢返學架,但暫定我99帶先,到時再睇情況囉!

大宅

醒目開學勳章

veronica,

果然醒目喎!

男爵府

[size=medium]veronica
哈哈!咁少蒲頭都俾你發現開新版添!

揀學校真係好煩腦,揀呢間既另一個原因,就係希希豬第一日入去已經同個老師係課室玩左好耐,而我地係出面,最後老師拖住佢隻手出黎架,見佢都肯跟老師,所以都放心d!

我都希望佢快d可以適應到呢!Thanks!

別墅

阿妹 & all,
嘩, 乜咁好彩? 好日都唔上黎, 一上黎就開新版!!
我第一次咁早報到咋!!!

希希豬行商場都好投入喎, 基本上無爸爸媽媽都得! 掂!
咁希希豬咪唔讀迦南law?! :-(

cherrychung,
hello! 咁我地又幾時去買書呢??? :mrgreen:

veronica,
我地都無報到其他學校, 因為唔想佢地轉來轉去, 一心諗住去迦南讀咋! 希望佢地兩個讀得開開心心!
你呢?

betty,
我都睇左你d相啦, 靚人靚景! 我都係最鐘意你抱住童童果張, 因為童童又靚, 你又sexy!!! :mrgreen:

大宅

醒目開學勳章

serenacheung,

我諗最快都要下星期啦!因明天要去德藝會攪d手尾!另外我見大眾會員(我係)在大眾買野有8折呀!

男爵府

[size=medium]家姐
嘻嘻!我呢個多心媽咪最後都唔讀迦南啦,其實最主要原因都係冇上午班,最初諗住都應該冇問題,但越近就越發覺唔掂,所以都冇辦法,唯有放棄啦! :-|

哈哈!唔係架,佢行行下就會睇下我地係邊架啦,佢唔望,只係覺得我地一定跟住佢囉!

別墅

cherrychung,
大眾? 我都係會員喎!! 咁黃埔間大d定旺角新世紀間大d呢?
不如我試吓去佢網頁睇吓有無書目啦!!
咁你得就call 我, 如果我未覆你, 就留言啦!!

大宅

男爵府

[size=medium]dear all
我要瞓啦!goodnight!

大宅

醒目開學勳章

cherrylung,

果日我我冇幫襯到個sales,但佢就帶走左我屋企d塵

禁止訪問

男爵府

報到~~~~

別墅

阿妹,
咁又係! 最初我地係報下午班, 以為可以比佢地訓多d, 但interview 完之後, 老師話下午班d細路一定要上午訓番一次小睡先好返學, 咁我兩個8點起身, 咁快又點會再訓呢?!
而且又真係上午班d時間好d, 放學返屋企食飯訓覺, 都已經成4點幾, 好快我又返屋企見到佢地!!!

允文近日見到巴士站同小巴站(我屋企樓下有, 成日都經過), 就會講:希希豬講小巴站! 仲會學埋希希豬把聲添呀!!! 生日會叫佢講比你同希希豬聽!

大宅

醒目開學勳章

veronica,

佢有小小進步就係開始肯講一大堆bb話加外星話,但叫佢講的話就一定唔肯,佢淨係會手指指自己同自己講law. :evil:
生日會佈置應該唔會用萬聖節,因為主題始終都係生日會,只是到時請大家打辨成可愛的小嘩鬼.

serenacheung

黃埔間大d定旺角新世紀間大d呀?我都唔知喎!不如去黃埔果間(搵日我地)因旺角果間我去過但搵唔到我想要d野.

大宅

ivybibi 寫道:
VVbaby,
wah~~你2xxx咁大!我剛打返去再confirm左一次,係6x呀!﹝2個位數字﹞

poonhui,
我老公之前都有叫我考慮下浸大幼稚園,不過後尾發覺佢可能唔係咁適合珈瑋仔,尤其係佢亞媽個銀包,所以放棄。

傑仔都係2千幾, 仍未得閒填番張表寄回St.Cat, 不如試下改期, 避下希希豬的風頭

首頁

尾頁

跳至