跳至

首頁

尾頁

大宅

醒目開學勳章

Re: 1103媽咪會-Chat Chat Room(Part 12)

szesze.betty,

點解要等2年才可以去呀? 唔通.....
szesze.betty 寫道:
...如果今次去唔成,我都有排無得去啦,起碼要等兩年.

男爵府

Re: 1103媽咪會-Chat Chat Room(Part 12)

mandymfl,
未溫書,不過知你搵我,大肚婆有優先的!hahahah~~
bodyshop開倉係荃灣沙咀道英皇娛樂廣場對面,地舖黎架!好易見到的。
推骨電話我都要搵下先得..因為我比左果個朋友唔係香港,我都要打比佢問下先可以覆你!

男爵府

limma and zing,堅唔堅先,係就要同老細(屋企果個)講啦~~
邊個cry呀??

大宅

hi all
有冇人識解呢支簽呢
我唔明佢想啟示咩
唔該各位
事業簽
風雲會虎問榮華
利路名揚信有涯
試問盤中争一擲
呼盧驚座滿盤花

(解曰)
風雲會合 乘時更改
金盤一擲 好音喝采

ps:求於天后廟 第六 上簽

男爵府

[size=medium]ophelia
hi! 好耐冇見你上黎啦, 最近忙緊d咩?
嘻嘻, 我唔識解簽, 幫唔到你添!
天后廟果到冇解簽佬? 點解唔係果到搵人解?

[size=medium]sandylam
今日真係辛苦晒你安排既食物, 呢間真係唔錯, 抵食又大盤, 最緊要係好食, 下次再攪gathering都可以book呢間!
仲有攪到你間屋亂七八糟, 真係唔好意思, 睇怕你工人都有排清理啦!

[size=medium]all
今日希希豬好似不在狀態咁, 佢平時冇咁嚴重, 連我問佢問題都唔多彩我, 我老公就話佢食左藥, 我就話佢肚餓但又唔食野, 再加上佢一向都唔多鍾意太多人, 所以佢今日好似冇乜講野又唔多同人玩! 唉! 佢d性格真係好難攪! cool girl!

[size=medium]poonhui
哈哈, 今日亨亨好狼, 係咁咀希希豬, 難得既係希希豬又唔抗拒, 任佢咀添, 真攪笑, 見你好似有影相, 影唔影到呀?
希希豬後尾坐你架車到好好多, 可能少人, 又同你地熟d, 所以我叫佢唱歌都肯唱俾你地聽呀!

[size=medium]ahpei
希希豬今晚果餐又真係食好多, 食晒成碗粉, 之後又食生果, 仲唔多夠, 仲想食添, 不過冇俾啦! :tongue:

[size=medium]szeszebetty & ivybibi
有興趣可以click入去睇睇啦!
[size=medium]水寫膠墊

大宅

vvbaby
我咪無事忙law
今日太趕 and 平時自己都明,
不過今次有野決定,所以唔明law :-(

咦..妳仲未開新版既

男爵府

[size=medium]ophelia
你搵番d專業人仕而又信得過既人解好喎, 唔係解錯左, 影響你既決定呀!
哈哈, 係喎, 差d唔記得添, 近排過年好忙呀!
咁幾時開新版好呢? 揀番個好日子先!
好耐冇見你啦! 過年去左邊到玩呀?

大宅

vvbaby
有時聽下外人意見都好架
不如診冇人開新版啦
我想第一個報到呢

男爵府

[size=medium]Please Click! 開新版啦!

首頁

尾頁

跳至