親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

兩個大人加兩個小朋友,一個5歲,一個3歲。住Grande Centre Point Ratchadamri OK 嗎?
上網見佢話最多住兩個大人一個小朋友,如多一個,唔知又要加幾$$, 如要BB床,又要USD7一晚。
係咪真架?

OR, 有無其他介紹?

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

兩大兩小可考慮 Novotel Bangkok Fenix Ploenchit, 加床唔使錢, 早餐唔使加錢, 酒店門口就係 BTS station, 酒店好新淨

水晶宮

如果你的小朋友鈿,也可以住Anantara Banna Rajprasong(這是-間
Service Apartment)你可住Suite or two bedrooms,地方會大D。
有朋友去Four Seasons住,佢話上次加BB床唔駛加錢,另-小朋友則
與他們睡在King Size 床。以上兩間hotel都在附近,(近Chilom BTS),
而你們出入可叫酒店替你們叫meter taxi,方便照顧小孩。

大宅

回覆 creamychoy 的帖子

呢間掂o架~

我 07 年位過都係 2 大、2小,當時大囡 5 歲、細囝 3 歲,book房時無講o架幾個小朋友o架,但check-in 時 front dest 佢o地見我有兩個小朋友,即晚就自動幫我地加床,無額外收錢o架~

不過早餐就有收一個小朋友,因為係用房咭咇入場的,咁就每朝計多個小朋友,但都係幾十蚊而且早餐幾多野食O架~

好正係泳池、不過小心池邊圍位的黑雲石好鬼跣o架,我同D小朋友最鐘意攤係池邊張超大sofa 度 hea~ 試過細囝仲 hea~ 到瞓著咗~

同小朋友一齊最緊要試埋泳池更衣室入面個按摸池,有得玩轉燈o既顏色、我以前去時個場又唔多人,成日都包咗場咁~

房有煮食爈同洗衣機 (連乾衣),我住咗幾日差不多日日開機,佢洗衣機入面有包細細o既洗衣粉唔駛自己買,而且佢位置超方便,過world trade 、四面神都好方便~

房乾淨、view 好又夠光猛、地毯無積、無野咬,張床同 pillow 好好舒服,浴室水力夠又係冇積好乾浮o架,我同小朋友日日開缸玩泡泡。

雪柜係兩門家用版,最正就係入面得幾枝水,我地第一日攞咗房之後走轉Big C已經將個雪柜塞滿小朋友飲O既鮮奶、泰牌益力多同埋我最鐘O既紮肉,老公必備O既 Singer,呢間野我列入翻撻之選~

Hi~Hi~大家好,我係家姐Christy抱住細佬佬Brian係媽媽的小樹熊啊 :lol: :lol: [img align=left]http://www.dotphoto.com/SAN1/92/EE/8F/i92EE8F4B-1C48-48B1-87BD-50E0FF12FDBF.jpg[/img]

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至