美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

我都買左.

冬天到, 要補下油先.
Now Foods, Solutions, Rose Hip Seed Oil, 1 fl oz (30 ml)

暗瘡印久久不去. 試下維E油,加快身陳代謝
Now Foods, Solutions, Rose Hip Seed Oil, 1 fl oz (30 ml)

食靚靚, 希望唔好咁快FALLING.
Neocell, Super Collagen+C, Type 1 & 3, 120 Tablets

阿媽腳痛. 平時都有食開葡萄胺. 這隻野除左葡萄胺外仲加入左軟骨素.仲有MSM, 加強軟骨的修補. 俾佢試下. 希望佢冇咁痛啦.
Doctor's Best, Glucosamine Chondroitin MSM, 240 Capsules

我24做訂的. 仲未收到,我選左AIRMAIL,因為Free of charge,請問各位要幾耐先收到, 綱上寫7日。

好心急呀。 哈哈哈。 

男爵府

angelcheng900 發表於 11-9-30 15:56
我都買左.

冬天到, 要補下油先.
Airmail 真係要1 - 2 個禮拜,我上個月都等左10日呀

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

你地可以用google Chrome開 (好似IE咁), 有得全文翻譯. 連內文都得.

男爵府

raikkonen 發表於 11-10-1 13:14
你地可以用google Chrome開 (好似IE咁), 有得全文翻譯. 連內文都得.
多謝個咁好既 tip ,咁睇英文有困難既媽媽都可以受惠

男爵府

我想買Glucosamine (葡萄糖胺)比媽媽食, 但佢有糖尿病及血壓高, 我想
online問下人, 買Doctor's Best, Glucosamine Chondroitin MSM, 唔知適唔適合佢食, 想請問係邊個位, 我揾極都揾唔到.

男爵府

raikkonen 發表於 11-10-3 10:09
我想買Glucosamine (葡萄糖胺)比媽媽食, 但佢有糖尿病及血壓高, 我想
online問下人, 買Doctor's Best, Gluc ...

你將頁面拉去底,見到有一行 link,按 'contact',就會轉入另一頁,再按入這個 Live Chat。如果對方有人當值,就會見到 online ; 見到online,按入後會有個chat box彈出,等有人向你打招呼就可以開始對話。

就算冇開account 或者未login 都可以用這個Live Chat架。

男爵府

fannymk 發表於 11-9-29 15:52
想請教:,有無人訂過/推介下

小朋友(10歲)但運動量大.想搵綜合維他命給她,有精力去應付讀書同運動
上次未答瞓好d有咩可以食,Melatonin 同 Valerian root 都係比較多見,兩隻都有朋友食過,都work。因為Valerian 係一種植物,所以有朋友覺得比較天然。至於其他幫助睡眠產品,因未有親戚朋友試過,所以都未能介紹。建議上網搜查下資料,睇評語,或者用佢地個online chat service 問清楚先好試呀。

男爵府

這個禮拜日日都記得食collagen + 維他命 E,真係覺得皮膚又靚左。

子爵府

引用:+本帖最後由+mongmongmong+於+11-9-29+16:4

原帖由 mongmongmong 於 11-09-29 發表

小朋友我就唔清楚,但總覺得小朋友只需要有正常飲食習 ...
Thx

子爵府

引用:Quote:fannymk+發表於+11-9-29+15:52+想請

原帖由 mongmongmong 於 11-10-03 發表
上次未答瞓好d有咩可以食,Melatonin 同 Valerian root 都係比較多見,兩隻都有朋友食過,都work。因為Vale ...

伯爵府

牛年勳章 醒目開學勳章

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

男爵府

我上次訂完佢比咗個code我, 當介紹人可減$5, 咁我咪當我老公訂, 仲咗個佢比我個code. 但係冇減到$5, 最尾show咗話係比第一次訂嘅人, 所以冇減$5. 會唔會係因為地址&信用咭一樣, 所以唔當係第一次訂呢.

男爵府

raikkonen 發表於 11-10-6 14:55
我上次訂完佢比咗個code我, 當介紹人可減$5, 咁我咪當我老公訂, 仲咗個佢比我個code. 但係冇減到$5, 最尾sh ...
係呀,有朋友試過用同信用卡開個account幫阿媽買,寄去阿媽個地址都唔當係新用戶;臨落order發現冇減就轉用另一張先有得減。

ShaShaB  如果我冇信用卡咪買唔到野囉>.<  發表於 12-3-26 16:37

男爵府

mongmongmong 發表於 11-10-6 15:58
係呀,有朋友試過用同信用卡開個account幫阿媽買,寄去阿媽個地址都唔當係新用戶;臨落order發現冇減就轉用 ...

咁嫁, 我呢張信用咭係charge最低嫁. 貪佢果$5, 可能我比charge仲貴.
想問下, 如果用番我個code, 有咩著數.

男爵府

raikkonen 發表於 11-10-6 16:10
咁嫁, 我呢張信用咭係charge最低嫁. 貪佢果$5, 可能我比charge仲貴.
想問下, 如果用番我個code, 有咩著數. ...

如果用個code,iherb會有少少回佣比你,你可以入去自己account,按入iHerb Rewards,可以睇你收到既回佣,拉落去有講佢地點計,但我係計數白痴,我睇左都唔係太明,只係知平衡每次有人用我個code就會收到3,4蚊。比起有朋友join過其他公司,幾蚊真係唔多,但我買產品自用,有得慳幾蚊都不錯呀。

大宅

樓主, 請問支精華素用左有咩好左?

男爵府

回覆 mongmongmong 的帖子

請問食維也命E + 骨膠 點食法最好。

男爵府

ballball411 發表於 11-10-6 20:40
樓主, 請問支精華素用左有咩好左?
滑左,有彈性左。但支精華素比我感覺就冇支蘆薈gel咁明顯。當然,加上我食左成年保健產品,collagen,葡萄籽精華,維他命E,所以係所有咁多野加埋既成果;至少親戚朋友見到都話我皮膚靚左

男爵府

chongamy 發表於 11-10-7 12:22
回覆 mongmongmong 的帖子

請問食維也命E + 骨膠 點食法最好。
我食那樽骨膠原丸就建議空肚食,或飯前半小時,話空肚吸收得最好。而維他命E (同其他維他命等),我會早餐或晚餐食。

男爵府

剛剛睇倒個網頁有維他命既資料

http://www.faqs.org/nutrition/Smi-Z/Vitamins-Fat-Soluble.html

這個就有提及Alpha-tocopherol係身體最重要既維他命E,iherb上面都有好多係這種維他命E。

http://www.medindia.net/patients/patientinfo/VitaminE.htm

首頁

尾頁

跳至