夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

等待驗證會員

Re: 結婚10週年

真係笑c我
[size=medium]mymyso

等待驗證會員

喂!大家好似掛住笑,都已唔記得我的問題,再來問多次[size=large]"結婚10週年有咩攪作呀"

洋房

如果有靈感的話,可以寫十封情信俾佢,由拍拖嘅野寫到依家丫。

複式洋房

甘想問下一週年有咩攪好呀???
例如咩禮物甘呀???
?-( ?-( ?-( ?-( ?-(

翡翠宮

一係唔做, 一做就做佢夠佢十次唔好比佢停, 到時你兩個都腳仔軟實記得個日啦
MYMYSO 寫道:
喂!大家好似掛住笑,都已唔記得我的問題,再來問多次[size=large]"結婚10週年有咩攪作呀"

等待驗證會員

ringoivy 寫道:
一係唔做, 一做就做佢夠佢十次唔好比佢停, 到時你兩個都腳仔軟實記得個日啦 [quote]
MYMYSO 寫道:
[/quote]

你唔c,我c咯

翡翠宮

無咁易c, 你仲有大把十年要同佢過架 祝你十週年快樂

別墅

恭喜!恭喜!我下個月都係結婚10週年,正煩緊點慶祝。

別墅

我一look,都覺得好笑 . . .
十週年不如整番件

子爵府

禁就要食好d'啦!!^o^玩得開心d'呀!!!!

在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

首頁

尾頁

跳至