跳至

首頁
12345...55

尾頁

珍珠宮

Re: 大埔媽咪俱樂部 (Part 8)

morning!!

珍珠宮

男爵府

macca 寫道:

成日奸笑!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

hi hi

男爵府

wah, 你地班友真係唔駛訓架!

wingma,
尋日我地傾既時候, 大口未黎呀!
係呀, 我勁鐘意食d cake呀, 我唔怕肥, 多多都食. haha....

魚+友,
我地幾時去報仁愛堂既魚+呀? 有無人可以幫手問下, 仲有無位?

各位wed night既姊妹,
尋晚返到去,老公都係面口ma ma, 我check cherry d 功課先知原來有兩張worksheet要做, cherry又話要今日交, 如果平時我會炳老公做咩仲帶左個女同阿仔出大埔中心, 唔曉睇下有無功課先既咩?! 不過我唔敢再出聲la. 我累到死, 又想沖涼先, 唸住叫老公同佢一齊做, 但見老公面黑黑, 我唯有累到死都陪cherry做, 仲要唔可以發脾氣, 好在cherry都算合作, 佢都係累到死, 係做得慢左dd, 不過都叫做自己做晒. 之後我去左沖涼, 出左黎cherry都仲未訓, 我又要同佢講故事, woo.......... law住本故事書,講左不下數十次, 見到封面已想訓, 仲要我講, 我偷雞jump左幾句對白, 點知cherry話我漏左呢兩句未講呀! 最後佢12點先訓, 我就未夠1點訓左.

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

黎 part 8 報到

男爵府

VENUSSUM 寫道:
黎 part 8 報到

早呀, venus, 我地終於有機會見到面la! hehe

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

Littlepigpig 寫道:

係啊, 不過掛住睇個細, 無正經同你地傾計, 真係唔好意思

大宅

嘩, 你地好勁, 又開新part, 追少陣都唔得.

安安,
祝你隻腳快d好番.
家齊、家慈囡囡係我的寶貝,兩個都是12月出世  :-)

珍珠宮

[quote]
macca 寫道:

成日奸笑!
[/quote]

男爵府

來日方長, hehe
VENUSSUM 寫道:
[quote]

係啊, 不過掛住睇個細, 無正經同你地傾計, 真係唔好意思 [/quote]

男爵府

macca 寫道:
[quote]
[quote]
macca 寫道:

成日奸笑!
[/quote][/quote]

男爵府

埋~~ 洲~~

伯爵府

小豬 : 今日上班時在火車站見到豬公, 佢坐大埔墟開列車, 我就無等到, 而我等對面月台的車......... 見佢聽住個 mp3, 我為怕引起佢既不快, 唔敢叫佢..............

咁下星期三加 yoga + 旅行...........點算呀 ?-(

男爵府

安安 寫道:
小豬 : 今日上班時在火車站見到豬公, 佢坐大埔墟開列車, 我就無等到, 而我等對面月台的車......... 見佢聽住個 mp3, 我為怕引起佢既不快, 唔敢叫佢..............

咁下星期三加 yoga + 旅行...........點算呀 ?-(

haha............ 佢係老yeah黎架, 邊度有mp3呀, 你估阿wing wing咩! 佢聽緊radio炸!
係呀, 佢今日晨早去左寶湖道交資料呀, 你下次見到佢, 同佢傾多d, 等佢都同你地熟左, 佢會放心放我出去架la!
我無提過去shen zhen 同埋魚+呀, 呢d野梗係留返佢好心情先開口問la, 呢幾日同佢少傾計呀, 我地今晚舉家出動去街街, 去完會心情好dd家la.

伯爵府

好媽媽勳章

早晨~
一晚啫 就已經傾到第4頁,真係快

子爵府

hi 各位,

我又來羅,好耐冇chat lu,大埔友有近排咩事發生呀,我好C掛住你地啊~~~~~~~~~~~~~

大宅

昨晚d小朋友表現非常好, 希望恩恩下次都大膽d玩.

edmundma,

恩恩話d餸好好食, 最後佢都有自己食.

Wingma,

D cake好好味, 我不理身形, 食完先算. 我實在喜歡食甜品.\

大口,

妹妹好勁, 8oz, 2餐食埋一餐, 不過佢都幾硬勁, 唔食就唔食.

hp,

Thank you 送我回家, 不過見到小強, 有d失禮.

小豬,

你好勤力, 我回家後查功課, 恩恩話補充練習要今天交, 但我有D累, 及見佢個心都回來, 還很開心, 咁我就話明天才做啦, 唔緊要啦, 你話我LAZY 嗎 ?

POPOMA,

恩恩話D生煎包"皮"好好味呀 !

安安,

D小朋友D普通話好好, 可否給我電話, 我都想問佢有冇空教恩恩.

男爵府

HealthYan 寫道:

安安,

D小朋友D普通話好好, 可否給我電話, 我都想問佢有冇空教恩恩.

PM 左個電話比你啦。你話 edmundmama 介紹啦。

男爵府

SukiYau 寫道:
hi 各位,

我又來羅,好耐冇chat lu,大埔友有近排咩事發生呀,我好C掛住你地啊~~~~~~~~~~~~~

多 d 黎傾偈啦。

首頁
12345...55

尾頁

跳至