想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

同一個cycle, day 11-12 有拉絲分泌, 分泌幾日後停左無分泌, 到day 23 又有拉絲分泌, 咁即係排左卵未? 我之前以為day 13 係排卵...
會唔會有人好似我咁, 拉完停左又拉? 係咪我身體有問題?
第一次發帖, 請幫幫手! 謝謝!

子爵府

2018復活節勳章

請問咩叫拉絲分泌?
Monkey媽媽

大宅

回覆 Monkey媽媽 的帖子

好像蛋清的透明分泌

子爵府

2018復活節勳章

唔識tim, 有無其他媽咪知道呀?

Monkey媽媽

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

http://www.baby-kingdom.com/foru ... &extra=page%3D1

大宅

tks Rosaki!
咁排卵後幾多日之後先會有排卵後分泌?

男爵府

引用:同一個cycle, day 11-12 有拉絲分泌, 分泌

原帖由 tnd327 於 11-09-27 發表
同一個cycle, day 11-12 有拉絲分泌, 分泌幾日後停左無分泌, 到day 23 又有拉絲分泌, 咁即係排左卵未? 我之 ...
其實你有冇check紅d或哈哈笑? 如果冇,check埋加睇分泌會準d,因為我又係間唔鐘有拉絲分泌!

大宅

回覆 irisang2007 的帖子

我無用哈哈笑 or 紅d 綠d 喎...我唔想成日check 攪到自己咁緊張...要朝朝量體溫巳經令我覺得緊張左><

男爵府

引用:回覆 irisang2007 的帖子 我無用哈哈笑 or

原帖由 tnd327 於 11-09-27 發表
回覆 irisang2007 的帖子

我無用哈哈笑 or 紅d 綠d 喎...我唔想成日check 攪到自己咁緊張...要朝朝量體溫 ...
我自己反而冇量體溫, 因為好似仲辛苦過用紅d

大宅

我想問係排卵前有拉絲分泌定排卵後呀?

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

sallycmc 發表於 11-9-27 17:25
我想問係排卵前有拉絲分泌定排卵後呀?
應該係有拉絲分泌後排卵...

首頁

尾頁

跳至