論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

希望和平地過度...

男爵府

sorry that my office pc can't type chinese these days.

i would like to ask, will u give her one month notice, or, she just knew that you wont renew her contract??? and 43 days later is her last day of contract???

my case is, my maid's contract will end mid-Jan 2012, but i would like her to leave mid-Dec 2011 (40 days before contract end). do i need to notify her (one month in advance) that she has to leave mid-Dec???

fw9166  you need to make agreement with her. (black & white her last day)  發表於 11-10-1 19:47

大宅

畀面勳章 大廚勳章

可以早40日前要她走嗎???要不要賠錢呢?

大宅

回覆 leungsyhk 的帖子

其實我家工人的是在11月中到期.所以前2天同她講不再續約..
妳要早一個月通知.做到完約果曰..大假要補錢.不可以口頭通知她早d走.
如果想工人早d 走, 一定再補足$$. 我已經查詢過勞工處..
有時候工人拿妳d$$去超級市埸,買自己食的和用的.係永遠唔會出聲同妳講..
見到張單先知道火到來.其實如果講我地做主人都會比工人買.不過價錢唔可大貴.
我工人來我樹已經做8年了.補足全部$$給她走..
自己辛苦一點,都不在請工人..><

水晶宮

8年不續約..佢有咩反應呀?

fw9166  i think she is happy as she got the long service now.  發表於 11-10-1 19:49

男爵府

我都想知,8年了,不續約係因為小朋友大左,定係佢工作已好求其?

大宅

回覆 回覆:babywoman的帖子

沒有任何返應,只是回應好還叫我寫1封REF 信給她用來找新僱主,用的。其實我只有1個1O歲大的女兒。放學後返補習班。這樣就不須要工人了。

大宅

回覆 回覆:babywoman的帖子

沒有任何返應,只是回應好還叫我寫1封REF 信給她用來找新僱主,用的。其實我只有1個1O歲大的女兒。放學後返補習班。這樣就不須要工人了。

首頁

尾頁

跳至