跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 2005年11月媽媽會 Part II

我就諗住返到11/9, 不過我姑奶驚太遲, 想我早d出市區...我諗都要攞埋d書同功課返去娘家做.

大宅

我個同事彈咗去 conference 到做嘢, 佢冇 mask , 我又唔帶得, 會呼吸困難, 唯有咁啦 .......
BBron 寫道:
[quote]
準媽媽 寫道:
bbron ,
你放假嗱 ?-( ?-( ?-( , 我响公司都好悶呀, 我個同事got cold, 驚佢傳染我呀 :-( :-(

我未放假, 有temp頂我, 要教佢做野, 兩個星期後放啦!
你叫你同事帶口蓋啦,或者自己帶呀![/quote]

男爵府

你同事都幾好番, 我地而家千祈唔好病, 我今日又煲左羅漢果水.

[quote]
準媽媽 寫道:
我個同事彈咗去 conference 到做嘢, 佢冇 mask , 我又唔帶得, 會呼吸困難, 唯有咁啦 ....... [quote]

大宅

姊妹門, 我吔去 PART III 再傾囉

男爵府

因為我仲好輕盈, 都唔似37wk!所以我估我有排先生得!
shuimao 寫道:
点解你話有排先生得?

男爵府

點解咁快開part III 呀?240頁度咋喎!

大宅

之前我收到網主既 MSG 話, 留言數最好 UNDER 2000 , 咁個SYSTEM 會行得順啲嗎, 所以咪諗住開 PART III 囉, 費事等陣佢個 SYSTEM DOWN 咗, 我吔冇地方落腳
BBron 寫道:
點解咁快開part III 呀?240頁度咋喎!

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

好喎~~~~
星期三我地去LUNCH~~~~

[quote]
touimiya 寫道:
prettymother

星期三你得唔得??我個日檢查~得閒的~可以係荃灣食lunch..[quote]

男爵府

SHUIMAO,
冇...
佢止咗血, 係冇同佢聯線..等咗好耐先有人理佢...
佢好驚會入風呀...(哈哈哈哈)...
不過佢寫咗complaint letter...
媽咪都冇事出咗院lu...
shuimao 寫道:
[quote]
StephanieTesar 寫道:
頭先我個朋友打電話俾我..
佢個零星期前去威院探一個啱啱生完bb 嘅朋友...
佢朋友個bb 女因為要照黃, 所以佢去威院o個日睇唔到bb..
今日個媽咪要去健康院檢查, 順便帶埋個bb去俾我個friend 睇吓..
個bb 女好cute, 好多頭髮..
但個媽咪就好唔滿意威院..
佢生咗好耐, 都冇人同佢聯針, 佢第咗好耐都冇人埋佢..
個媽咪訓咗喺床好耐...
佢話o個到太多人生bb, 個個都做唔切...生完都冇人埋...

shuimao寫道
咁會不會失血過多?
[/quote]

大宅

明天找你confirm時間??
PrettyMother 寫道:
好喎~~~~
星期三我地去LUNCH~~~~

[quote]
touimiya 寫道:
prettymother

星期三你得唔得??我個日檢查~得閒的~可以係荃灣食lunch..[quote]

首頁

尾頁

跳至