跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 2005年11月媽媽會 Part II

我入房抖吓先啦...
遲少少 catch up 你地啦...

子爵府

嵐豬仔,
係呀~~~~
佢話我地都算遲呀~~

男爵府

我 book 左下星期影, 咁明天經過開, 當然上去睇下啦, 我諗 12:45pm 上去, 順便睇下舖頭的作品.

你上唔上去睇呀?

嵐豬仔 寫道:
sirlam,
你聽日幾點上去睇衫 ??
[/url]

男爵府

唔遲又影唔到咁大個肚啫~

crystal618 寫道:
嵐豬仔,
係呀~~~~
佢話我地都算遲呀~~

[/url]

男爵府

stephy

ok, 你要小心呀, 今日瞓多 d 啦, 唔好做夜媽媽啦!
[/url]

子爵府

咁又係呀~~~~
呀jove個肚0左好多啦~~
Sirlam 寫道:
唔遲又影唔到咁大個肚啫~

[quote]
嵐豬仔,
係呀~~~~
佢話我地都算遲呀~~
[/quote]

大宅

嘩,真是快好多呀?

男爵府

我個肚冇乜點大, 覺得仲細過之前, 但係就實 d 咁~
[/url]

伯爵府

Sirlam

妳果然都有當年既影子....呀下.

勁.....

講真...而家既我已經唔敢再追巴士 loo....

mandy

Sirlam 寫道:
我都雖然 '論盡'左, 但係昨天都有追巴士

伯爵府

crystal618

個 mask 係做個肚定塊面先.....
妳今次影相既目的好似係影個....肚喎.

mandy

mandy,
我影完相返黎啦~~~~~~~
係呀,知道今日影相,琴晚仲做埋mask添呀~~~

伯爵府

crystal618

係米呀 !!!!

唔信 !!!

mandy
[quote]
Sirlam 寫道:
crystal618

咁我明天揀的時候再問下你地先, 睇完之後, 我就上餐廳.

ok~~~~~~~
我諗今日係我一生影得最性感0既一次呀~~~~~[/quote]

伯爵府

Sirlam

唔係喎 ! 我都覺得近期個肚大左....因為個肚勁痕.
:-|

mandy
Sirlam 寫道:
我個肚冇乜點大, 覺得仲細過之前, 但係就實 d 咁~

公爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Gathering 前我應該會上護協訂床仔, 如果有媽咪有興趣一齊, 就搵我啦.

男爵府

sirlam,
如果我聽日可以 join 你一齊去 studio 睇下就 call 你, 得唔得呀 ??

男爵府

w_y
我聽日都會上護協, 之後就上 studio, 我諗大約 12:15pm - 12:30pm 去到護協, 希望唔多人啦~

嵐豬仔
咁你聽日 call 我啦.

mandy
聽日你見到就知, 我個肚真係有乜大, 不過影出黎 d 三點式相就覺得真係大, 但著左衫就唔覺大, 早上度肚都係 37".
[/url]

男爵府

Sirlam, 麻煩你睇完報料, 我本來星期四想去, 點知佢東主有事, 休息一天. thankyou 唔知個肚駛唔駛化妝? 我見有d台灣人會好攪嘢咁用口紅寫字係個肚到,e.g.made by xxx :lol:

[quote]
Sirlam 寫道:
我想明天上去睇下 d 衫, 你揀左乜野衫呀? 佢有冇話幾時有相睇呀?

男爵府

我都相信, 因為 1/10 果日我都著住三點式係沙灘影相, 真係最大擔又最性感的一次, 你都話係 studio 影, 冇人睇你, 我係沙灘有好多身材好好的靚女走黎走去架, 得我一個肥大肚婆影相, 都好嚇人架!

真係成世人都冇諗過著住 三點式行黎行去 , 仲要條褲唔夠布遮住我個大 pat pat ~

ok~~~~~~~
我諗今日係我一生影得最性感0既一次呀~~~~~
[/url]

男爵府

Valy

唔係嘛, 我都係 book 左果日喎, 佢冇話唔得閒呀?! 果日 w_y 影先, 跟住到我, 之後到你呀.

係個肚寫字? 冇諗過喎
[/url]

公爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我係擔心個肚咁多紋...呢幾日可能仲會更嚴重!

衫我都準備好晒, 係佢度揀得到最好, 揀唔到唯有著返自己 d.

男爵府

w_y

我就係想睇下 studio 有冇衫揀到, 有的話就唔駛自己準備.

至於肚紋, 我上次自己影, 就搽粉, 影出黎淺色 d, 同埋用手遮住, 咁就唔係好覺囉
[/url]

首頁

尾頁

跳至