跳至

首頁

尾頁

洋房

有無人住沙田金獅二期?

我在金獅二期住咗4 months,有無housewife can chat to me r? Stella :-(
Stella (cty & yoo's mummy) :-D here

大宅

醒目開學勳章

Re: 有無人住沙田金獅二期?

我住一期.

複式洋房

hello! Hello. BB,
我不是住在金獅, 但也好近, 也是housewife,
你的小朋友在那裡讀書呀? 全日or半日?
:cheeze: :cheeze: :cheeze:

大宅

Hello.BB 寫道:
我在金獅二期住咗4 months,有無housewife can chat to me r? Stella :-(

我住沙田金獅二期

別墅

hihi, 我都住沙田金獅二期呀, 你小朋友幾大呀, 請多多指教!

別墅

我都係住沙田金獅二期。 大囝十歲,細囝2歲多,出年入K1。

別墅

hihi, 2boysmum
我都係住沙田金獅二期, 唔知平時有無見到你呢, 我囝囝都係2歲多,出年入K1。你報名未呀?

別墅

我報

別墅

2boysmum,
我都係聖心幼稚園 和田家炳幼稚園喎... 乙明嗰間 ? 11月5 interview, 咪可以一起

無報浸信會幼稚園... 係邊?

別墅

浸信會幼稚園係偉華中心3樓。今早歡過,不是太好,因為要行上3層樓梯+無遮的平台大約2至3分鐘才到幼稚園,對小孩子們不是太好,尢•期是大風雨的天氣。 點解你會報聖心幼稚園和田家炳幼稚園?

別墅

hi, 2boysmum,
因為都近我媽咪屋企, 咁你決定報邊樹~~
唔知有無係樓下公園見過你呢 :mrgreen:

別墅

Hi micmicpig,
首選聖心幼稚園 , 次選係田家炳幼稚園。我只係間中落公園, 重要係星期日咋! 因為平日要返工。

別墅

hihi, 2boysmum.

今個星期六田家炳幼稚園interview 喎, 你見幾多點呀 ?

別墅

3:30PM and you le?

別墅

2 boysmum, always can't see u online bor.
oh,, we are 11am bor this Satuday
and when will your son go to 聖心幼稚園 interview lei ? :wink:

別墅

hi micmicpig,
because I am on work and I can online when I am free. Did you get the result? am or pm class? my son got the am class. I have opened a topic on 田家炳, do share your view if you have time. Cheers. :-P

大宅

Hi, 2boysmum :
請問田家炳幼稚園在那裡呀, 因我都係住沙田金獅二期的, 想找附近的幼稚園/兒園, thanks!!!

禁止訪問

大宅

Thanks You 堯堯豬媽

男爵府

我都住沙田金獅二期

首頁

尾頁

跳至