興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 有無人用w800i呀?

知唔知新機W800i 要 charge 幾耐塊電先 come 用d

禁止訪問

該用戶已被刪除

大宅

好媽媽勳章

有....不過要比$500 u.s dollars先可以download個softwave...係full version

大宅

好媽媽勳章

想差爆舊電& come用最好用change座, 因為吉尾change舊電最多70% full,同埋會傷機....

大宅

[轉貼]

在walkman介面是全屏幕模式時:
數字鍵"1": 往上一首曲目
數字鍵"2": 播放/暫停
數字鍵"3": 往下一首曲目
數字鍵"4": 快速回前搜畫
數字鍵"6": 快速往後搜畫

最後兩項尤其適合要經常向前及向後搜索的用家, 因為用方向鍵向前或向後搜索都會好容易唔覺意鬆了手指,
如再推但時間短了就變成"下一首", 那麼之前的搜索位置,時間及"指力"就白白浪費了~~~

用"1","2","4"及"6"好好多, 因為功能分開了, 不會碰錯!!! 大家可以試試!

搭單講埋camera之少少快捷鍵!

於camera模式是啟動時:
數字鍵"1": 進入設定
數字鍵"4": 切換微距模式啟動/關閉
數字鍵"7": 切換夜間模式啟動/關閉
數字鍵"*": 切換燈光啟動/關閉

(唔知有冇人post過)

子爵府

nicole_leung,
好叻呀, 我唔知有哩d快捷鍵架, thank you for sharing~!
您好!由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結,因此閣下簽名檔內容已被刪除。
該用戶已被刪除

大宅

nicole_leung >>
搭單講埋camera之少少快捷鍵!

於camera模式是啟動時:
數字鍵"1": 進入設定
數字鍵"4": 切換微距模式啟動/關閉
數字鍵"7": 切換夜間模式啟動/關閉
數字鍵"*": 切換燈光啟動/關閉

唔該晒,好好用呀.尤其係*掣,好方便呀.
但walkman介面個d就唔多識用.

禁止訪問

禁止訪問

大宅

請指教如何用語音指令?
謝謝!

禁止訪問

大宅

我自己都用緊W800I呀,
如果部電話唔打機咪可以用到兩日到囉,
打機同聽歌都好快用完D電呀,
所以我成日帶埋個叉電器番工呀...嘻嘻

男爵府

Any free games for download?(W-800)
該用戶已被刪除

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

請問"快拍"o係邊 ?
彤b^^ 寫道:
我都覺呀,有延遲..
不過朋友話我知可以試下用快拍,咁跟住再del番d唔靚既相

子爵府

醒目開學勳章

快拍係設定..拍攝模式..連拍..
]

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

thanks
angelcheung 寫道:
快拍係設定..拍攝模式..連拍..

子爵府

我成日hand機.....

首頁

尾頁

跳至