跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: wa..發現新大陸呀.kaka

jessica314 寫道:
一一B,

咁我想問下係近唔近新都會廣場?定係普通的街舖?

正確地址係葵涌廣場地下70A, 係商場鋪, 唔係地鋪黎架. 呢間鋪o既位置都幾偏, 真係要搵一搵, 你知唔知葵涌廣場另一邊有個大門口係對住葵芳運動場架(即新都會快餐o個邊)? 間鋪就o係o個個大門口o既斜對面咋.

大宅

Re: 我昨日去

我今日放假,諗住中午食完lunch就去入貨,希望買到靚衫啦

大宅

好媽媽勳章

Re: 我昨日去

我都去左入貨呀, 都算容易找, 在地下個層, 由地鐵方向入商場, 打個大對角, 就找到, 近住一間全紅色裝修的找換店.

我都有去始創個間入貨, 當時覺得呢間好平, 點知原來珊珊仲平, 大肚衫群都相差幾十蚊一件, 而大肚內褲仲勁, 一模一樣個款, 始創中心: $20/一條, 珊珊: $50/四條, 真係平好多好多.

複式洋房

Re: 我可能下星期再去買多兩條褲....

一一B,

我今次都喺第一次正式買孕婦裙&衫, 我諗住足夠替換就算, 費事浪費啦!!! 你有著過佢D內褲, OK嗎 ?唔知會唔會好鬆呢? 如果OK, 我可能下星期去買褲時買埋內褲。

奀豬好多嘢講呀....

男爵府

adang,

我無買佢d內褲呀, 等唔到佢開張先買~ 哈哈~~

不過50蚊4條又真係抵呀!!

大宅

我尋日都去左珊珊度買衫...

買左:
一條吊帶斜布裙 (日本款)
一件絨面背心上衣
2件t-shirt (其中一件係冷料)
1條毛褲 (幾輕同暖, 應該捱到12-2月)
1條托腹帶 (佢介紹 $16x 果條)
成為$69x

佢送左條 un un 俾我, 不過佢話唔係好support 咋喎...

我估..我係要買多幾件 t-shirt 套底 就可以過冬呱
2子之母

大宅

經過兩次摸門釘之後,禮拜六終於成功shopping啦
我買了一條牛仔布大肚裙,一件中袖線外套,一件中袖灰色襯衫,一件長袖白色襯衫,及一件斜布上衣,盛惠460元,佢送了兩支肚紋膏sample及兩個胸圍加長扣俾我,都ok啦

別墅

我sat都去左珊珊呀,d野真係幾平,我只係買左3條褲同一條裙,都係四百幾,比起出面個d真係平好多,仲平過CWB渣甸坊,而且d款都幾好,今日著左其中一條褲返工,d同事都話唔似大肚褲,而且仲唔會C9款,幾好呀!
我諗住遲d個肚再大d,再去睇下d裙。

---------------------

別墅

我想問珊珊究竟係邊架

大宅

sugarsugartse 寫道:
我想問珊珊究竟係邊架

(1) 馬鞍山新港城
(2) 將軍澳中心
(3) 葵涌商場 (葵芳mtr出)
2子之母

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

三間分店在:
葵涌廣場地下70A(比較難難搵)這時唯一優點kaka
將軍澳(寶琳站)新都城三期1/L 142號舖
馬鞍山廣埸2/F 2250號(聖安娜餅店斜對面)

男爵府

尋日行經, 又買左套運動衫褲同埋一件上身衫喇, 忍唔到手呢....

大宅

loklokpower 寫道:
三間分店在:
葵涌廣場地下70A(比較難難搵)這時唯一優點kaka
將軍澳(寶琳站)新都城三期1/L 142號舖
馬鞍山廣埸2/F 2250號(聖安娜餅店斜對面)

oh.. 馬鞍山廣場果間係後來開既, 冇咩大肚衫賣, 而且就來執, 正店起新港城喔
2子之母

珍珠宮

一一B 寫道:
尋日行經, 又買左套運動衫褲同埋一件上身衫喇, 忍唔到手呢....

e....有運動衫褲ar,我都要快d去睇下先~~

大宅

monty:
我唔覺馬鞍山果間有運動裝賣...
可能又試隻眼大得滯... hehe
2子之母

男爵府

winn & monty,

尋日我o係葵芳買, 都係老闆娘拎比我睇先見到~

珍珠宮

winn

咁我聽日睇真d先~~

大宅

我上次去葵芳個間,唸住睇圍圍,點知係個男人看舖,最終就無buy野,走左.

男爵府

polly,

哈~ 又會咁o岩老闆看鋪o既 , 尋晚我去就得老闆娘o係到咋. 不過呢間accessories唔多囉, 如果你想買, 你有無去過荃豐o個間"欣欣"呀? 呢間多好多雜不lung野賣架, 同埋係兩個女人看鋪的.

大宅

一一B,
有呀,我去個欣欣個間BUY衫呀....等物資.價格都OK.

首頁

尾頁

跳至