自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

傑出青年!

真係好唔明點解選左個三位演藝人事做傑青?用乜準則去選呢?令人摸不著頭腦!

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Re: 傑出青年!

侯爵府

I don't agree "HUI CHI ON"

水晶宮

2023年兔年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

三位演藝人都根本稱不得上傑出 :tongue:
根本沒有十個傑出,可以選七大或六大,無謂是是旦旦找夠十個

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

LEON 寫道:
真係好唔明點解選左個三位演藝人事做傑青?用乜準則去選呢?令人摸不著頭腦!

Not "選"!

傑出青年 just ask someone (of course famous people) to recommend him!

Not recommended by someone!

珍珠宮

我都搵唔到佢地3個傑出係邊!!!
講努力,大把人努力過佢地!!
講做善事,做左善事唔出個名就更直得尊敬!!
唯一係....佢地出名lor,係歌星!!!
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

禁止訪問

好媽媽勳章

珍珠宮

比起其餘傑青,唔知佢地3個有無覺得有汗顏o既感覺....如有仲好d.....如果係沾沾自喜就真係....
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

男爵府

Hui Chi on 都得,我出年都去選lu!!!!
該用戶已被刪除

男爵府

大宅

webjen 寫道:

係啦, 同意呀!!!!

大宅

webjen 寫道:
論出名,又大把人出名過佢地,都唔知佢地有咩做過可

王國長老

王國長老

唉, 因為政府想借明星效應令到0的年青人學得左獎既明星偶像做多0的0岩既野.
最初我知阿安仔有份, 真係打左個好大大大大既突呀. 之後知埋古巨基千嬅都得埋反而個反應又無0甘大.
不過, 學佢地自己話[我地做左好多義工善事, 不過無話俾人知唧]
(~'.'~)  (^.^ )*^-^*

大宅

codychan 寫道:
Hui Chi on 都得,做過D乜咁傑出亞,咪同韓虹激吻過!!!咁都得

同意!!真是不知所謂!!!
活出精彩的每一天,活出真我。

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

梓麒 寫道:
[quote]
webjen 寫道:
論出名,又大把人出名過佢地,都唔知佢地有咩做過可

大宅

許志安? o甘好笑? 無野嘛? o甘佢真係好低調嘞! 好意思領獎咩?

男爵府

[quote]

伯爵府

[quote]

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

楊千華得???
古巨基都得???
許志安又得?????

想問下有什麼標準呢??
我唔覺得佢地有什麼特別傑出.
前陣子kelly chan 攞到, 我就覺得好好, 又年青, 又冇負面新聞, 又做善事, 又有慈善基金幫人.

佢地又做過什麼呢????

如真是要選藝人的話, 我覺得李克勤好過佢地好多喎~~~

首頁

尾頁

跳至