興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆:講鬼怪事同想聽鬼怪事及夢既朋友入黎啦.一齊講一齊聽! (5)

各位早
我而家出發去OP~

rachel  玩得開心d  發表於 11-10-8 13:19

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆:講鬼怪事同想聽鬼怪事及夢既朋友入黎啦.一齊講一齊聽! (5)

各位早
我而家出發去OP~

瑪瑙宮

GOOD MORNING ALL!!

尋晚用左3粒鐘自己拔罐,
一邊睇TV 大結局, 一邊拔罐,
而家2隻手脾好多拔罐紅印,
而家要響在, 仲著短袖衫時,
將D舊患, 盡量抆出黎,
唔係再天氣凍D,
又著長袖衫就仲麻煩.

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

瑪瑙宮

原帖由 Rita@ng 於 11-10-07 發表
之前有post講過好多印印都係咁,放假帶出街,食嘢比個位佢,同佢玩同傾計 ...

ho_mama 發表於 11-10-8 08:12
我都有聼聞呀!
唉 !! 班印印, 賓賓, 黎搵H.K.人既 $$,
又成日有咁多嚇C人既恐怖行為,
H.K.正苦, 又包庇佢地,
而家仲話要呢世都住響H.K.
到時, H.K. 男人, 仲多D CHOICE 偷食,
大家都聽過啦, ( 有得食唔食, 罪大惡極 ),

佢地班印印, 賓賓, 到時明正言順,
趕你地班 H.K. 大婆走,
趕唔走, 就用恐怖行為對待,
佢地就可坐正做亞一,
大婆 LIKE 既做亞二囉,
問你C未 ??

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

瑪瑙宮

miffymiffy 發表於 11-10-8 08:19
各位早
我而家出發去OP~

玩得 HAPPY D 喇 !! 唔使掛住我地架 !!
番來就講下, 你今日既行程同玩得 HAPPY 唔 HAPPY 啦.

瑪瑙宮

ho_mama 發表於 11-10-8 08:10
都算係嘅!我妹妹狗走時12歲!我唔再養啦,我當妹妹狗係我女,唔想有任何代替品,亦唔傷再傷痛!

我同2個女都好 LIKE DOG DOG 架,
養左就要照顧佢, 食同住唔係問題,
最怕佢有病, 睇醫生好貴架,
我唔係好富貴架咋,
而且我地係又係住居屋,
有乜野, 隻 DOG DOG 就要搵地方搬架喇,
唔係人人會接收架嘛,
所以玩下人地既 DOG DOG 就算喇,
自己就唔好養喇 !!

瑪瑙宮

原帖由 moonlight9198 於 11-10-08 發表
唉 !! 你係中女?? 我可以做得人地亞婆喇 !!

而家我仲開始更年期添,

ho_mama 發表於 11-10-8 08:05
好彩!嚇c!

你又驚乜 ?? 你有排都未到更年期架喎 !!

瑪瑙宮

溋溋 發表於 11-10-7 23:50
話時話,我女都好喜愛玩公仔。

點樣先為之"成日抱"?即係一日到黑都"lam"住咁玩? ...

jamieconnie 發表於 11-10-8 07:28
係囉,我女都好多bearbear架,唔怕掛....

嗱 !!嗱 !!嗱 !! 我可以話比大家聽,
你地屋企既毛公仔,
係唔會響個廳跳黎跳去既,
佢地一定會...入你地房... 上埋床, 再蓋被,
因為.......天氣開始凍喇,
佢地都要搵個地方曖暖地過冬, 冬眠.

講下笑咋, 照睇樓上個 CASE,
果隻毛公仔, 係有野附左身,
亦應該係買既時候已經附左身,
我就從來唔買, 好大隻既公仔,
一來地方唔係好大,
二來, 清潔又麻煩,
仲有唔好買好似 ( 成個正常BB SIZE 咁大既人形公仔 ),
因好多時, 佢地最 LIKE 附響呢D,
(成個正常BB SIZE 咁大既人形公仔 ) 度,
由其係好細個既BB
WHY ?? 因呢類既 ( 成個正常BB SIZE 咁大既人形公仔 ),
D小朋友多數抱住, 又 LIKE 放響床度,
( 成個正常BB SIZE 咁大既人形公仔 ), 就更加易比果D附身,
好 SIMPLE 既一樣野,
要附身都會盡量附響D似個人樣既物體啦,
如果係你, 你會想依附響 ( 成個正常BB SIZE 咁大既人形公仔 ),
定毛公仔先 ??? 係咪 ??
講到呢度, 大家明解唔明解呢 ??

alphabetagamma  其實我想講我成屋都係毛公仔, 有bb公仔, 翠兒, 狗仔, 貓仔咁....  發表於 11-10-12 16:13
may.bb  我屋企好多不同大小嘅人形bb公仔啊!  發表於 11-10-10 16:36

瑪瑙宮

又去瞓多一陣先,
中午約左個大女去浦 !!
香工睇下有冇貨掃,
冬天喇, 換季喇 !!

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:+本帖最後由+moonlight9198+於+11-10-8+02:

原帖由 moonlight9198 於 11-10-08 發表

更年期, 好慘架,
你個中醫無講錯加架真係幾年

水晶宮

Morning Morning
今日輪到我有得去迪迪尼玩,約左個舊同事一齊玩。先去食豚王拉麵,再入park

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由+^w^+於+11-10-07+發表你隻妹

原帖由 ho_mama 於 11-10-08 發表
都算係嘅!我妹妹狗走時12歲!我唔再養啦,我當妹妹狗係我女,唔想有任何代替品,亦唔傷再傷痛!

...
咁佢係老c好過病c丫

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:各位早 我而家出發去OP~ +

原帖由 miffymiffy 於 11-10-08 發表
各位早
我而家出發去OP~
玩得開心呀

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由+Rita@ng+於+11-10-07+發表之

唉 !! 班印印, 賓賓, 黎搵H.K.人既 $$,
又成日有咁多嚇C人既恐怖行為,
H.K.正苦, 又包庇佢地,
佢地仲會但求目的會落降潻。到時大把恐怖野講

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Morning+Morning+ 今日輪到我有得去迪迪尼

原帖由 thunder_bunny 於 11-10-08 發表
今日輪到我有得去迪迪尼玩,約左個舊同事一齊玩。先去食豚王拉麵,再入park

...
玩得開心

瑪瑙宮

thunder_bunny 發表於 11-10-8 09:11

...
豚王拉麵??? 好食架 >??
邊度 ?? 貴唔貴 ??

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章

引用:各位早 我而家出發去OP~

原帖由 miffymiffy 於 11-10-08 發表
各位早
我而家出發去OP~
玩得開心d。

同熱愛這片土地,大家刻骨銘記,愁或喜,生或死,也是香港地
同熱愛這片土地,大家一句到尾,由自己,生與死,也在香港地

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章

引用:又去瞓多一陣先,中午約左個大女去浦 !! 去

又去瞓多一陣先,
中午約左個大女去浦 !!
去香工睇下有冇貨掃,
我都想去。

同熱愛這片土地,大家刻骨銘記,愁或喜,生或死,也是香港地
同熱愛這片土地,大家一句到尾,由自己,生與死,也在香港地

瑪瑙宮

^w^ 發表於 11-10-8 09:23
佢地仲會但求目的會落降潻。到時大把恐怖野講
你又換左電話 ??
你好似用緊 samsung 架,
點解又咁快轉 i.phone 既 ??
你聽日係咪去佛寺食齋 ??

瑪瑙宮

溋溋 發表於 11-10-8 10:19
我都想去。

要掃貨係時候架喇,
轉季喇, 其實我去都係睇d真皮手袋,
平出面好多架, 我個大女想睇鞋....
衫就....唉!!!... 可能冇乜大d既 size,
free size 就多d既, 我個女會岩d囉 !!

等個大女收左工, 約左佢響出面等一齊去囉.

首頁

尾頁

跳至