自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章

http://www.dr-max.com.hk/dmee/images/special/dmee_yeung_bo_ling_photo.jpg

http://www.dr-max.com.hk/dmee/index.html

有冇家長用過呀....
你地覺得好唔好呢
thanks

侯爵府

好媽媽勳章

有冇人可以比啲意見我呢

珍珠宮

畀面勳章

路過
龍鳳媽

大宅

畀面勳章

SORRY..我正係見到個DR MAX就已經冇興趣

侯爵府

好媽媽勳章

回覆 arale1668 的帖子

侯爵府

好媽媽勳章

回覆 wingirl88 的帖子

點解呀....可以話比我知嘛

侯爵府

好媽媽勳章

侯爵府

好媽媽勳章

有冇人比下意見啊

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我買過試用版
個女好耐冇做過mouth:mouth:

侯爵府

好媽媽勳章

drizzle 發表於 11-10-8 01:42
我買過試用版
個女好耐冇做過
點解呀....

水晶宮

回覆 一仔媽咪520 的帖子

我上年買,我估佢唔記得有呢本野存在

水晶宮

頭一個月咪新屎坑拎出黎睇下,,用支筆篤下發音

侯爵府

好媽媽勳章

drizzle 發表於 11-10-8 01:50

我上年買,我估佢唔記得有呢本野存在

我正考慮緊買唔買
夠竟對亞仔有冇用.....要成五佰几蚊1个月....買1年送1年

水晶宮

我果個係試用版(我買果時唔知,之後行行街見sales就問下點解我係一次過買,而唔係月供)

所以我唔知有咩分別
同埋你每個月係有幾份?

侯爵府

好媽媽勳章

drizzle 發表於 11-10-8 01:58

我果個係試用版(我買果時唔知,之後行行街見sales就問下點解我係一次過買,而唔係 ...

几份<----係咩嚟

大宅

畀面勳章

幾年前睇見報紙..有個廣告係賣一套唔記得係4定6隻多啦A夢電影DVD..打明係(粵語/國語正版)..我先至打電話去佢地度..佢地比左個地址我..當我去到佢地個SHOWROOM之後..D SALE 同我講話暫時冇貨..要訂貨..大慨一星期會貨到..貨到後會寄去我屋企...不過郵費自付...OK..冇問題..咪順便望下有冇野岩睇..個sale話佢地主打係關於d教育碟...我仲係佢度買多幾套所謂教育既碟...其它都唔記得係d咩教育碟..只係記得其中一套係 winnie the pooh ..國語碟..打開一隻黎諗住睇..原來只係有聲冇畫既國語碟..算數..掉左又浪費..終於拎去送哂比大陸d親戚..因為原意都係去買多啦a夢嗜..
一星期後見冇聲冇氣..咪打電話問佢地幾時會送到我屋企..佢地話船期delate要等多一星期...唔記得等左幾耐...終於等到套碟到手....一打開之下係勁失望囉...一個黑膠盒..入面就咁幾隻碟..個膠盒封面套..呢好似大陸賣d碟咁..入面sit將紙係入面個d款咁..但係個封面d顏料好似唔夠墨水個d咁款..再跟手入隻碟睇..仲要係全國語...轉極都搵唔到粵語個便..真係嬲到我c.....滿懷希望咁等我鐘意睇既多啦a夢..竟然唔係我想要既..咪打電話去鬧佢地囉..佢地仲要話個廣告係冇講有粵語...個次真係嬲到我屎都滾埋...
因為我個次係帶住有佢地廣告個份報紙上去既..上完佢地度...之後諗住冇用咪掉左佢囉..
所以..我同自己講明...一定冇下次...而家提返起個心仲有少少拿住拿住

水晶宮

一SET有3份,包英文閱讀理解.聆聽

禁止訪問

回覆:wingirl88 的帖子

禁止訪問

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

機械式英語發音,我就完全無興趣喇

首頁

尾頁