家事百科

跳至

首頁

尾頁

大宅

如題

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

Panasonic, 我個用咗十幾年

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

頌兒 發表於 11-10-11 10:14
如題
象牌西施煲、個蓋係透明,蒸o野可以睇住,清洗又方便,1.8L最大size都係$299,抵用
回家,並不只因為能遮風避雨、吃飽喝暖;
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

babyislove 發表於 11-10-11 10:59
象牌西施煲、個蓋係透明,蒸o野可以睇住,清洗又方便,1.8L最大size都係$299,抵用
...

請問係咪黑色厚內膽架? 我用開普通淺灰色內膽果d, 好易花, e+又佩唔番, 要買新, 好side. 有無相66, thx.

明天會更好~~

大宅

LongRyan 發表於 11-10-11 13:38
請問係咪黑色厚內膽架? 我用開普通淺灰色內膽果d, 好易花, e+又佩唔番, 要買新, 好side. 有無相66, thx. ...

我都係用象牌, 灰色內膽花晒, 不如買個新

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

LongRyan 發表於 11-10-11 13:38
請問係咪黑色厚內膽架? 我用開普通淺灰色內膽果d, 好易花, e+又佩唔番, 要買新, 好side. 有無相66, thx. ...

你有無用O黎洗米呀?

內膽係好似深灰黑色,如果要配內膽就$160,但係好襟用,暫時唔需要換。
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

男爵府

唔知有冇人試過日立六月出果隻新電飯煲呢?成五千幾蚊個!

珍珠宮

babyislove 發表於 11-10-11 13:59
你有無用O黎洗米呀?

內膽係好似深灰黑色,如果要配內膽就$160,但係好襟用,暫時唔需要換。 ...
無, 不過都用左幾年, 你係邊到買咁平? 上象印網look, 見唔到你講呢隻. thx.

明天會更好~~

版主

LongRyan 發表於 11-10-12 11:26
無, 不過都用左幾年, 你係邊到買咁平? 上象印網look, 見唔到你講呢隻. thx.
一年多之前o係生活館買,之前見過Jusco減價都係$299。

sorry!我琴晚返屋睇,內膽係灰色,可能同你講o既一樣。我暫時都無發現花,反而以前用美的就好快花o左,d飯仲成日黐底。

最like係透明煲蓋,可以攞出o黎洗,唔係一盤西施煲連埋一齊,好難清潔。
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

珍珠宮

babyislove 發表於 11-10-12 11:40
一年多之前o係生活館買,之前見過Jusco減價都係$299。

sorry!我琴晚返屋睇,內膽係灰色,可能同你講o既一 ...
唔該晒.

我就係用美的, 都用左5,6年, 係囉, 成日底會一餅餅好似pizza咁.

babyislove  係呀! 煮一杯米,得幾啖食得入口o既飯,真係好  發表於 11-10-12 15:10
明天會更好~~

複式洋房

樂聲幾好用

大宅

PANASONIC由細用到大

大宅

Panasonic

男爵府

我最後買左個tiger牌~

首頁

尾頁

跳至