自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

畀面勳章

珍珠宮

盲人呀、著得密實果d肯定係正骨lor

禁止訪問

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

係咪大陸??

完全地邪骨 d 女仔應該著好低胸的....

其實我都去過一 d 所謂邪骨場, 我去果時唔知, 同一男仔去, 但見裡面的客人都唔少係女人的, 咁 d 技師都好正路運動衫, 後來才知道果間係幾出名的邪骨來, 即原來正邪都有...

另外我又去過一間係正骨.... 但聽過有男仔問技師價, 佢又肯囉最終.....

大事化小, 小事化毛.........

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

公爵府

bkfans 發表於 11-10-11 14:20
大場(規模大) 都會係正骨

都未必. 我同C6去開個間"水X", 睇落係正骨, 大場. 佢地分好多種, 有中式推拿, 中醫推拿... ETC. 其中寧寧舍舍有一隻唔知乜野保健推拿, D "技師"係全部有相的, 仲要化晒妝擺晒POSE. 我同C6成日懷疑, 呢班"技師"係專門提供特別服務的, 如果唔係駛乜放晒D相出O黎比人睇樣, 仲要姣一姣咁?

禁止訪問

珍珠宮

紙皮盒 發表於 11-10-11 14:28
我老公話香港有正骨, 全部都系邪骨, 所以每次揼骨佢都會去大陸揼,
仲要過夜才正確wor ...

你信乎?過夜wor!

複式洋房

回覆:揼骨既 正骨 同邪骨的分別 ??

我覺得冇邪場,只有邪技師!願者就上釣!明買明賣

水晶宮

畀面勳章

就算幾出名果d大場一樣有邪骨dup, 呢d係視乎個技師同客之間嘅私底下交易, 明買明賣

chiuchingm  yes, I think so , my C6 also told me that  發表於 11-10-11 17:25

別墅

我覺得打正旗號話正骨嘅都會有邪骨服務, 正骨只係用來比男人給老婆一個好聽d嘅交代而已.

大宅

我試過同我男友同一間細房揼骨, 並排坐, 面向電視機, 我地一齊開始揼, 我揼完喇, 佢仲揼緊, 咁我地一路傾計一路睇電視啦,,,,, 傾傾吓, 我男友突然用普通話叫"可以喇" , 個女技師問"吓?可以喇??", 我男友重覆"可以喇, 謝"....

我見我男友面都青埋,,,我問佢咩事,,, 佢話佢俾人非禮呀,,,

我嗰刻又嬲又震撼,,, 竟然莫視女朋友喺旁邊, D女技師都咁明目張膽, 真係難以想像冇女友/老婆喺旁邊嘅話, 佢地會點按摩!!!!!

珍珠宮

meaty.woman 發表於 11-10-11 17:36
我試過同我男友同一間細房揼骨, 並排坐, 面向電視機, 我地一齊開始揼, 我揼完喇, 佢仲揼緊, 咁我地一路傾計 ...

係咪點左前列線按摩?c6話要點中式/泰式按摩就冇事!

Denise_Chan  前列線按摩  發表於 11-10-11 19:42

象牙宮

大宅

回覆 Cutemom0808 的帖子

我地要腳底按摩咋,, 按按吓按埋大睥, 按我嗰個好快就按完 (可能見我係女, 唔會點extra服務, 所以冇咩心機按)

按我男友嗰個,, 照正常係毛巾舖大脾, 然後喺大脾上面按架嘛,,,, 但係呢個女人竟然係喺毛巾下面按呀!

諗起都嬲!

珍珠宮

meaty.woman 發表於 11-10-11 17:49

我地要腳底按摩咋,, 按按吓按埋大睥, 按我嗰個好快就按完 (可能見我係女, 唔會點 ...

前列線按摩

大宅

係呀, 腳底按摩變雀仔按摩!!

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

紙皮盒 發表於 11-10-11 14:28
我老公話香港有正骨, 全部都系邪骨, 所以每次揼骨佢都會去大陸揼,
仲要過夜才正確wor ...
等我都用呢個理由同老婆申請上去扳揼骨先 !

侯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 meaty.woman 的帖子

嘩..即係同女朋友,老婆去揼,就係正骨

自己去揼,就係邪骨mouth:
~遇強愈強~

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

kmbb519 發表於 11-10-11 14:25
係咪大陸??

完全地邪骨 d 女仔應該著好低胸的....

我以前同個2外國客人(男)去廣交會, 都有帶佢地去泵骨.
原來想帶佢地去正經果隻, 點知自己都分唔開, 入到去先知,
原來係邪骨, 我自己都有泵, 仲感覺比個女師傅抽水添, 真係唔抵.
好彩唔使我比錢啫.

首頁

尾頁

跳至