跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 68靚靚媽咪大聯盟

Katherine))))))))Why don't you call me?
[img align=left]http://www.pau.com.hk/liwood/IMG_0764.gif[/img]Liwood Ma Ma [url=liwood.pau.com.hk/gallery]MyBB Album[/url] [email protected]

公爵府

Hi All,

Very busy,

公爵府

liwoodma,

想問你樓下間補習社ok嗎???
liwoodma 寫道:
Katherine))))))))Why don't you call me?

公爵府

liwoodma,

我好忙呀...唔記得覆
rubby

乜咁耐唔出場呀?

Katherine

我打了比你, 但留言你不call back我0既?

公爵府

思樂媽媽,

thank you very much ~~~~
[quote]
思樂媽媽 寫道:
天氣不好, 好易傷風感冒, 小心D LA. 妳D

公爵府

rubby,

佢星期一睇左醫生食左藥已經好得7788啦...
而我又再 囉... :-( :-( :-( :-( :-(
rubbychow@tong 寫道:
katherine,

大舊 b 無事馬 ??

男爵府

我都咳到C C 下AR. 博佢1次先, 明天去附近睇番轉中醫, 睇下會吾會再1食中醫開方的中藥又再發燒先. 希望RUBBY 有拜神LA. HA HA HA!
GOOD LUCK TO ME LA!
GOOD NIGHT LA!!!

公爵府

子爵府

Good Morning...
[img align=left]http://www.pau.com.hk/liwood/IMG_0764.gif[/img]Liwood Ma Ma [url=liwood.pau.com.hk/gallery]MyBB Album[/url] [email protected]

大宅

你哋快d 去打流感針啦,我呢幾年都有打,真係好d 架!我今年都打咗啦!

男爵府

我好似吾係感冒BOR, 我年年都到9月後就咳到隻狗咁, 我本身氣喉差, 有哮喘低, 而我有的是經典氣管敏感, 吾係咁易醫好GA, 夠時候佢就自然吾咳GA LA.

子爵府

男爵府

放心啦.......我一定有拜神嘅 實幫你拜埋一份 :mrgreen:
思樂媽媽 寫道:
我都咳到C C 下AR. 博佢1次先, 明天去附近睇番轉中醫, 睇下會吾會再1食中醫開方的中藥又再發燒先. 希望RUBBY 有拜神LA. HA HA HA!
GOOD LUCK TO ME LA!
GOOD NIGHT LA!!!

男爵府

糖糖今日都無番學 , 又係同思樂媽媽一樣咳到 C C 下
睇左醫生, BUT 都仲係好多痰

公爵府

咁我都要打番支流感針先

男爵府

thanks

[quote]
rubbychow@tong 寫道:
放心啦.......我一定有拜神

男爵府

但我里d 係死症bor. ha ha! 咳

公爵府

聽日我同大舊B都要去再睇醫生啦

子爵府

呢排病菌很勁, 大家都要保重呀....

Katherine

我樓下的補習社我不懂好不好呀....你想比你女去讀?

公爵府

係呀
呢排病菌很勁, 大家都要保重呀....

Katherine

我樓下的補習社我不懂好不好呀....你想比你女去讀?

首頁

尾頁

跳至