樓市動向

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 短期內都唔好買樓呀........

而家d樓貴到痴晒線, 供得起都唔買住啦, 何況我lee d無錢既!!!

大宅

dummypimp 寫道:
[quote]
ufo175 寫道:
未來一二年發生既事,人類根本無法承受得來,縱使香港係福地,也難免受外國牽連,未來一二年以保本為上,投資為下。
?-(

莫非是鐵板神算?[/quote]

講啦, 講啦, 我都想八卦下, ~~唔通先機不可洩

複式洋房

我真係唔知點講呀,我個個同事都話我痴線呀,上司懷疑我精神有問題,好好的朋友都不太相信我,並說無可能會遇到的咁既事發生呀,但係我可以肯定這是千真萬確呀!(因我身邊實在發生太多不可思的事情)
我不懂什麼鐵板神算、算數、算命,只是知道未來一件一定會發生的事情(先聲明不是什麼恐怖襲擊),當地球上越來越多人開始知道時,我可以肯定整個地球將會十分震撼
不過這亦是一件最好好好好好好........的事

複式洋房

ufo175 :

請問你想講咩?????????????????
唔明

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

as your name,
UFO?!

公爵府

好媽媽勳章

究竟幾時先講呢 ??
唔知點講, 咪照你所諗既野化做文字打出來囉, 唔使講呀

複式洋房

我係唔知應該點樣講起呀.......... ?-(

大宅

好詭異!
ufo175 寫道:
我係唔知應該點樣講起呀.......... ?-(

大宅

不要再賣關子吧! 快快說來吧! 莫非你有神通??!!

複式洋房

ufo175:

究竟你想唔想講嫁?? 你真係呀!!................唉.........

別墅

ufo175
我都識人有通靈能力.你身邊的人不相信.你點知我地唔信呢.
請快講唔係今晚失眠 :-( :-(

洋房

我驚你再唔講我地一齊唔訓等你開估喎!

開估、開估、開估、開估、開估、開估、開估∼
     沒有原因 為什麼一定要有原因        有人到了七十歲還問原因

複式洋房

我遇到創造整個宇宙既人呀....我見過 ufo、我知道好多科學家都無法知識的事件,例如英國麥田真相、百慕達死亡三角秘密、復活島人像石真相、生命秘密、為何人類會有醫生無法治療的病、陰界事物、天界事物、等等等等。
所有一齊都是 造物者講給我知的。

複式洋房

ufo175 :

You are joking, Ha Ha.................

洋房

我信喎!呢個世界無奇不有丫嘛!

你所講你知既,可否麥田真相呀!死亡三角我聽過,不過唔知係咪你所講果個!係收音機話我聽既。

咁你都未講出年個市會咩事!
     沒有原因 為什麼一定要有原因        有人到了七十歲還問原因

大宅

ufo,

I am interested to listen more, pls continue.... :-P

別墅

ufo175

天下事是無奇不有.不可以用科學解釋.
我朋友的叔叔有特異功能.能知透各人的秘密.大家為之嘖嘖稱奇.在國內但不是斂財.還請我們吃飯.

我好有興趣知.請繼續

洋房

smartkaka 寫道:
ufo175

天下事是無奇不有.不可以用科學解釋.
我朋友的叔叔有特異功能.能知透各人的秘密.大家為之嘖嘖稱奇.在國內但不是斂財.還請我們吃飯.
我好有興趣知.請繼續

嘩∼咁你地食飯時唔會好尷尬架咩?!比我都幾驚喎!

係啦,繼續講吧!

民房

ufo175,

你講既野我都聽過啦!你是否信基督教呀,在基督教裡成日都會聽到個woo....
你唔好講o的唔講o的啦,你會令到這裡的人不安o嫁...

複式洋房

人有特異能力是因為他身邊有一個或多個靈體(眾生)幫他,所以他才有這能力呀,若這靈體離開他時,他便任何特異能力都會失去。

首頁

尾頁

跳至