跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 精靈bb's靚靚媽咪吹水會 PART 2

miffy,

多謝你的祝福呀! 我都希望朗朗打完針之後無事啦, 我星期一請
Long Hei was born on 18 Jan 2005 Long Hei's Album (updated on 1 November, 2006)[img align=right]http://iconhk.net/home/page4/pic5/a-memark2.gif[/img] 18 Jan 05 ~ 2.8 kg 24 Jan 05 ~ 2.79 kg 3 Feb 05 ~ 3.1 kg 18 Feb 05 ~ 3.6 kg 5 Mar 05 ~ 4.4 kg 9 Apr 05 ~ 5.4 kg 5 Jul 05~ 7.55 kg

大宅

Miffy,

I couldn't sleep last night ah.

男爵府

Ching
咁又係,你睇吓朗朗打完針點先囉,不過佢而家都好精靈呀,一定無事既

mui mui
點會單親家庭呢 我覺得你哋好勁就真,可以自己帶BB出街,我都要訓練自己先

cs
Weekend要 + $150架,咁真係要諗諗佢喎 ?-(

cs & mui mui
唔好話我老公呀,果日影相99都係度,佢都唔係咁想靜靜著果度d衫呀,怕污漕 & 攪住靜靜喎 如果果日唔係佢生日,佢又知我哋特登攞假,我都唔會叫埋佢出黎囉 費事佢亞支亞左呀ma

子爵府

[size=small]♡MM,
有時我覺得d老公99真好煩...其實細路仔咩都要比佢試下架嘛,太protect佢地唔係好好,所以我一有機會就帶Jas周圍去,去join下playgroup呀,gathering呀,咩都比佢見下唔好等佢成日見到人就怕囉... 去gathering, playgroup我老公又無話咩喎...總之搞唔到佢就ok囉!!!

男爵府

Mui Mui
帶Jne去playgroup & gathering我老公就無野呀,係99麻煩d囉,我話帶Jne返playgroup見多d小朋友,佢會話,都唔駛呀,你個女點會"生保"喎,真係比佢吹脹呀 ?-( 不過我唔會理佢囉,因為個女係我生既

男爵府

HelloMoon 寫道:
CS
我都有關心Jas架,但mui mui都唔記得左我呀,但我唔怪佢囉,因為我都知佢有老人痴呆呀ma

係囉,我今朝一碌大雙眼就想起JAS無食晚餐啦,但MUIMUI都唔唔記得咗我呀( MUIMUI心諗:又到MORI玩嘢? )

CHING1
咁就真係要睇到打完針個反應至得!希望朗朗一D反應都無啦,嘻嘻

TAITAI
緹緹咁靚女,影相一定靚爆鐿啦!

男爵府

MUIMUI
我老公要返工,其實我都成日1個人帶個女四圍去呢 我一講我似單親家庭,D朋友就話我亂UP呢!無法啦,我唔想個女成日呢喺屋企咪得一個人都同佢去街囉

MM
JNE影親相張張都笑到四萬咁既口,JNE真係一D都唔怕百宝喎,仲好LIKE見人添呢!我估個個見到佢都一定好鍾意佢啦

男爵府

cicy 寫道:
Miffy,

I couldn't sleep last night ah.

CICY
點解你禽晚訓唔著呀? ?-(

男爵府

[quote]
Ching1 寫道:
mori,

你唔係最遲一個去影相, 仲有我朗朗...hehe! 我諗住遲d先帶佢去影呀, 因佢今個星期六會去打3rd 5 in 1, 希望佢唔會發燒啦...
你booked

男爵府

mori 寫道:
MM
JNE影親相張張都笑到四萬咁既口,JNE真係一D都唔怕百宝喎,仲好LIKE見人添呢!我估個個見到佢都一定好鍾意佢啦

Mori
Jne一時時啦,一瞓夠佢先4萬咁口咋
我又何嘗唔係一見到你哋d BB就想啜啖喎
話時話,我仲爭未見過樂瑤啦, 紫韻啦, 朗朗豬 & Ching個baby朗朗咋喎 ?-(

大宅

Cicy

What happened last night? Why you couldn't sleep ar?
Little Chester born on "Boxing Day" Chester's Home Updated on March 1

男爵府

MM
你都見過幾多個BB喎 ?-( 我就真係好多個都未見過呢.因為上次圖書館果次我都出唔到嚟

男爵府

mori 寫道:
MM
你都見過幾多個BB喎 ?-( 我就真係好多個都未見過呢.因為上次圖書館果次我都出唔到嚟

mori
無計啦,你同cs都請唔到假 :-(
下次就啱你哋有gathering預埋我啦

男爵府

MM

係囉..你仲好講, Jne 見過咁多靚仔... 溝晒我韻韻d仔啦
:-D

男爵府

babycs 寫道:
MM
係囉..你仲好講, Jne 見過咁多靚仔... 溝晒我韻韻d仔啦

CS
你放心喎,Jne只會"比"大過佢既哥哥"溝",韻韻仲有好多選擇呀

男爵府

MM

yeah~~咁都好d...
:-D

大宅

Hello all,
啱啱趕完4份Report......"屎"得咁滯......仲有2個鐘頭瞓......又要返早....
不過我拎咗Natnat D相,你哋得閒去Look 1 Look,留個"槤"俾我喇....! 遲D再倾...瞓覺先!

CLICK HERE
Little Natalie join to our family on12.2004.Little Hayden join to our family on 2.2007

別墅

Hi Hi ~
今朝我最早!

別墅

babycs 寫道:
緹媽..

你都未影架... 仲乜仲唔同緹緹影既... 緹緹咁靚女, 一定影得好靚架嘛..我覺得緹緹可扮美人魚囉..佢個樣女仔嘛..韻韻個樣好男仔, Magic 個女人講佢扮美人魚..我話唔得... 男仔扮仔咁呀..哈.. 我依個阿媽真係衰啦

cs,
其實有好多時係街d人都問緹緹係唔係男仔? :tongue:
我諗住下個week 去 Babycute 影, 今日打去 book 先得

大宅

All,

早呀!!~
終於都追晒你o地 D message 喇, Yeahhh~~ 我一陣要過展睇 Exhibition 呀, 所以等陣就閃o架喇!! 所以我o聽日先榴槤俾你o地啦!! (o聽日都o係長週呀, Help~~)

:-(
朗朗豬係 2004 年 12 月 22 號係法國醫院出左世喇, 重 3.36 Kgs;-) 朗朗's Family updated on 05/06/06

首頁

尾頁

跳至