跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 精靈bb's靚靚媽咪吹水會 PART 2

緹媽,

早呀!!! 我都好掛住你呀!!~~ :wink:
朗朗豬係 2004 年 12 月 22 號係法國醫院出左世喇, 重 3.36 Kgs;-) 朗朗's Family updated on 05/06/06

大宅

pan, Mori, 緹媽, KiKi & cc12,

好多謝你o地既榴槤呀~~! 一上朗朗個網就見到咁多榴槤, 好開心呀~~ Thanks~~~
朗朗豬係 2004 年 12 月 22 號係法國醫院出左世喇, 重 3.36 Kgs;-) 朗朗's Family updated on 05/06/06

子爵府

好媽媽勳章

早早
請大家留意, 曾經有人係facebook開左我係bk個名既 a/c (Nopan Ma), 當然人人都可以叫nopan, 但此人仲偷埋我囡囡bk張相開fb, 有問題, 大家小心

大宅

仲有呀, 好開心你o地有咁多人 miss 我呀, 嘻嘻~~ 見到你o地 D message, 真o係好冧, 好開心呀, 哈哈!!

MM,

唔好意思, 尋日勁忙, 所以時間無覆你, Sorry~~ Sorry~~ 你今晏 d call 我o丫!! :wink:

大宅

喂喂, 我o果日臨上機前都已經 up-dated 好朗朗既相, 你o地有時間都請我食o下榴槤啦!~~!~ Thanks o左你o地先!!

大宅

仲有呀, Hipo 家o下又做緊 promote 喇, 又o係掃貨既時候呀!!! Go~ Go~ Go~

子爵府

好媽媽勳章

tai_tai 寫道:
cs,
其實有好多時係街d人都問緹緹係唔係男仔? :tongue:
我諗住下個week 去 Babycute 影, 今日打去 book 先得

唔係掛, 緹緹似男仔....d人點睇架....
緹緹好女仔架喎
anyhow, 都有人問Jimson係咪女仔
請大家留意, 曾經有人係facebook開左我係bk個名既 a/c (Nopan Ma), 當然人人都可以叫nopan, 但此人仲偷埋我囡囡bk張相開fb, 有問題, 大家小心

男爵府

Morning all

KiKi
好嘢有相睇喇
陰公豬咯 :-( 返到屋企仲要做到咁夜第二朝仲要返早 希望一陣見唔到你對panda eyes啦

Cherry
你忙完先再傾啦,唔急既

男爵府

tai_tai 寫道:
cs,
其實有好多時係街d人都問緹緹係唔係男仔? :tongue:
我諗住下個week 去 Babycute 影, 今日打去 book 先得

緹媽
我都覺得緹緹似女仔呀,雙眼皮又深,我個靜靜,上次著住條傘裙都有人問佢係咪男仔
係啦,快d影相交換黎睇啦gogogo

男爵府

櫻桃子 寫道:
仲有呀, Hipo 家o下又做緊 promote 喇, 又o係掃貨既時候呀!!! Go~ Go~ Go~

又破產喇

大宅

morning all

男爵府

morning all,

kiki,

瞓兩個鐘, 我屎得 ka la..

比咗留言妳地一家...哈哈

tai 媽,

我都想去 babycute 影呀 ...但係老公話睇咗magic d 相先...可能遲多2個月先影啦..會唔同樣 ma ..

喂...緹緹咁女仔都話係男仔...搞咩呀 ??
不過d人好奇ka ..瑤瑤夾晒夾仔..著粉紅色衫都比人問係咪女仔來ka ..(可能d 人真係好小心..hehe)

我囡囡"梓瑤"係 1 月7 日來到我地的小家庭, 重3.9kg:-P

子爵府

Morning !!!

Cherry,你話Hippo做緊promote呀...又話Hippo會執嘅,執咗咁耐都未執好似絲襪佬咁...我見仲有new arrival添呀!!!

子爵府

好媽媽勳章

Mui_Mui 寫道:
Morning !!!

Cherry,你話Hippo做緊promote呀...又話Hippo會執嘅,執咗咁耐都未執好似絲襪佬咁...我見仲有new arrival添呀!!!

話執, 不過未plan幾時執.....咁囉

子爵府

好媽媽勳章

HelloMoon 寫道:
[quote]
櫻桃子 寫道:

又破產喇 [/quote]

咁.....真係又係時間破產喇

子爵府

好媽媽勳章

ki,
一晚做幾份reports, 真慘, 點解咁多架……
今日收工快d番屋企訓呀.

男爵府

Mui_Mui 寫道:
Morning !!!

Mui & Pan
Hippo好似話續間舖約滿就唔續,小一間小一間舖無晒為止囉

男爵府

NOPAN 寫道:
咁.....真係又係時間破產喇

pan pan & cherry
係啦,我都未同jne換季呀(我自己都未換呀) 唔怪得今個月咁空虛啦

子爵府

我黎救市呀,我地個forum跌咗落第2版呀

別墅

嘩 ! 唔見晒d 人 ??
我今日好忙呀, Have a nice weekend !!
btw, 我 book 左 next week 同緹緹去 Baby Cute 喇, 好緊張呀!

首頁

尾頁

跳至